שאלה | ביטול פתיחת בוטלאודור
-
@אני-אני-אני כמדומני שחוץ מאזהרה הוא לא מוסיף כלום והוא כמו שהבוטלאנדר פתוח!
-
@אני-אני-אני אכן כן השאלה מה אתה רוצה להרוויח בזה שזה נעול???
-
@אני-אני-אני תשלום במגע לא יעבוד
וכן רוב הדברים שבודקים האם יש לך רוט -
@A0533057932 כתב בשאלה | ביטול פתיחת בוטלאודור:
@אני-אני-אני תשלום במגע לא יעבוד
וכן רוב הדברים שבודקים האם יש לך רוט??????????
-
-
@A0533057932
למה לא יעבוד? כל מי שעושה רוט לא יכול להשתמש באפליקציות הנ"ל?
(בלי קשר כרגע הטלפון מראה שנעילת oem מופעלת) -
@אני-אני-אני כתב בשאלה | ביטול פתיחת בוטלאודור:
@A0533057932
למה לא יעבוד? כל מי שעושה רוט לא יכול להשתמש באפליקציות הנ"ל?
(בלי קשר כרגע הטלפון מראה שנעילת oem מופעלת)אכן
מי שעושה רוט לא יכול היום להשתמש בהרבה מאד דברים
ובסמסונג יש בדיקה האם הנוקס בוטל ובמקרה של פתיחת הבוטלאדור הוא בוטל ואין איך להחזיר אותו יותר -
@A0533057932
באסה על מה זה משליך על אחריות?
יכול להיות שאצלי זה לא נמחק?
הפעלתי את האפשרות לביטול נעילת OEM במפתחים ואז במצב הורדה הוא כתב לחיצה על ווליום עליון ארוך לביטול הנעילה (לחיצה קצרה זה מצב הורדה רגיל) ואז הטלפון התאפס נדלק מחדש וכשניסיתי לצרוב את הגירסא המקוסטמת הוא לא נתן לי ואז במצב הורדה הוא כתב לחיצה ארוכה על ווליום עליון לנעילה ובאמת אחרי שעשיתי את זה במצב הורדה היה מסומן on על מנהל האתחול וכן לא הופיעה הודעה בהדלקת הטלפון אז יכול להיות שאצלי לא התבטל?
לגבי מה שכתבת שלא עובד לא בשביל זה נועד המגיסק להסתיר מאפליקציות את קיום הרוט? -
@אני-אני-אני כתב בשאלה | ביטול פתיחת בוטלאודור:
@A0533057932
באסה על מה זה משליך על אחריות?
יכול להיות שאצלי זה לא נמחק?
הפעלתי את האפשרות לביטול נעילת OEM במפתחים ואז במצב הורדה הוא כתב לחיצה על ווליום עליון ארוך לביטול הנעילה (לחיצה קצרה זה מצב הורדה רגיל) ואז הטלפון התאפס נדלק מחדש וכשניסיתי לצרוב את הגירסא המקוסטמת הוא לא נתן לי ואז במצב הורדה הוא כתב לחיצה ארוכה על ווליום עליון לנעילה ובאמת אחרי שעשיתי את זה במצב הורדה היה מסומן on על מנהל האתחול וכן לא הופיעה הודעה בהדלקת הטלפון אז יכול להיות שאצלי לא התבטל?
לגבי מה שכתבת שלא עובד לא בשביל זה נועד המגיסק להסתיר מאפליקציות את קיום הרוט?מגיסק הוא מנהל הרוט
ופעם היה אפשר להסתיר דרכו את הרוט
היום כבר לא בדיוק
וגם פעם וגם היום הוא לא הסתיר את הנוקס למיטב ידיעתי -
@אני-אני-אני
הכי קל שתתקין אפליקציה של תשלום ותנסה... -
@מישהו12 כתב בשאלה | ביטול פתיחת בוטלאודור:
את האבטחה של Knox של סמסונג כבר הפסדת, זה אל-חזור.
אפשר מקור לדברך?
-
@התקנת-סינונים זה כתוב בכל מקום באינטרנט
אחד הדברים הידועים -
@התקנת-סינונים חבר שמתעסק ברומים מקוסטמים לסמסונג.
-
@מישהו12
אולי שיעדכנו את המדריך שיש לו קישור בפורום (או שאין קשר לאותו אדם לפורום בכלל?! ) כי אני לא שמעתי לא על הביטול של הנוקס (שאני עדין עושה קצת חיפוש באינטרנט מה זה) ולא על זה שאי אפשר כבר להסתיר את הרוט אם הייתי יודע לא הייתי עושה כלום (זה היה סתם בשביל האתגר כי אף פעם לא עשיתי את זה עדין)
תודה רבה לכל העוזרים -
-
-