בקשת מידע | Css לוורדפרס באמצעות בינה מלאכותית
-
שלום, אני בתהליך של בניית אתר בוורדפרס אני עם אפס ידע בקוד. מישהו מכיר אופציה של יצירת קוד באמצעות chatgpt וכן מדריכים בנושא?
-
-
תתחיל עם no code, יש מילארד תוספים נחמדים לזה, והכי מומלץ זה אלמנטור פרו, כך אני עשיתי.
אח"כ תמיד תוכל להוסיף סקריפטים. -
בצ'אט GPT ובבינג יש, אבל זה לא ממש למתחילים יש שגיאות כרימון.
[דובר פה על רובי הבוט, אינני מכיר].
אסע'ך הצלחה!
-
-
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | Css לוורדפרס באמצעות בינה מלאכותית:
רובי הבוט
אני ניסיתי את רובי הבוט בJS והוא לא רע
שימו לב ביקשתי ממנו את "אפקט הריחוף" ו: הוא בעצם עשה DIV עם רקע CSS אדום. לא רע בכלל -
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | Css לוורדפרס באמצעות בינה מלאכותית:
אגב יש לך קישור לרובי הנ"ל, לא מצאתי ברשת
-
@אליר325000 ראשית, תודה.
שנית אני אשמח לדעת למה אתה מתכוון (no cos) ושלישית, יש הוראות שימוש איך לבקש קוד? אני מניח שזה קצת יותר מורכב מ "שתיים חלב אחד נקסט לייט בבקשה" -
@חיים-השטייגניסט No code זה ללא קוד, דהיינו פלטפורמה באמצעות בלוקים, אלמנטים, וכזה, זה בעיקר למתחילים, אפילו שהעולם הזה התפתח היום ברמה פסיכית
לגבי קוד, זה מאד תלוי, יש פלטפורמות לשילוב קוד באפליקציה, יש פלטפורמות לשליטה סקריפטים בווב, בקיצור תעש. הרבה גוגל![כיתוב בבעיות טעינה](כתובת תמונה)
לגבי איך לבקש קוד זה ממש פשוט, לדוג' באנדרואיד סטודיו, בקש ממנו קלאס של גאווה למחיקת קובץ, אתה גם יכול לבקש שיסביר איך לשייך בxml באנדרואיד סטודיו, בקיצור ממש אנגלית פשוטה. מסתבר שגם בjs ן html זה לא שונה
שים לב שהוא שוגה הרבה -
@חיים-השטייגניסט ניסת Github copilot
-
@חיים-השטייגניסט לענ"ד אם תלך לGPT ותגיד לו קח את הקישור הזה, ותעצב לו css. הוא פשוט יגיד לך שאין לו גישה למשאבים חיצוניים ברשת... ככה שהוא לא יכול לסרוק לך את האתר ולעצב לו css...