בעיה | די דחוף!!! עדכנתי את הטאבלט המנוטפר שלי והכל השתבש
-
@מויטיו תנסה ליצור קשר עם החברה. (אני מתכוון לסמסונג)
@מויטיו כתב בבעיה | די דחוף!!! עדכנתי את הטאבלט המנוטפר שלי והכל השתבש:
יש משהו שנתקל גם בבעיות האלו או יודע מה אפשר לעשות?
לי זה קרה בטאבלט סמסונג S6 LITE כשעדכנתי אותו ל13, והמיקום עשה בעיות.
התקשרתי לחברה, והם אמרו לעשות כל מיני פעולות, ולבסוף הם בערך תיקנו את זה, שלפעמים עובד, ולפעמים עושה בעיות.. (תיצור איתם קשר, אין לך מה להפסיד..) -
@אחד-מי-יודע-0 לאיזה חברה לפנות, סמסונג? או נטפרי?
-
@מויטיו לסמסונג.
@אחד-מי-יודע-0 כתב בבעיה | די דחוף!!! עדכנתי את הטאבלט המנוטפר שלי והכל השתבש:
תנסה ליצור קשר עם החברה. (אני מתכוון לסמסונג)
-
@אחד-מי-יודע-0 תודה, אגב זה בעיה נפוצה או רק לנטפרי?
-
@אחד-מי-יודע-0 טוב זה קצת מרגיע, כי נטפרי לא לוקחת אחריות על הטאבלטים,
אבל עדיין יש בעיות שלדעתי קשורים לנטפרי, למשל, אי אפשר להוריד אפליקציות מחנות נטפרי והרבה תאימות לא עובגות למשל זיהוי קולי בעברית מזג האוויר ועוד המון דברים
צריך לפרסם ולהזהיר את המנוטפרים ואת כולם -
@מויטיו צודק, נטפרי בעצמם מזהירים (אם אני לא טועה) לפני שרוצים להתקין לאנדרואיד וויפרי, שזה לא מומלץ וכו'.
אבל צודק שצריך לתת לכך דגש, כדי שלא יהיה 'מקח טעות' - ואנשים אח"כ ישלמו הרבה כסף לטכנאי כדי שיוכל להסיר את ההתקנה.
ושאין לסמוך על כך ש'בפורום כבר יעלו לי כל אפליקציה שאצטרך' ) -
@אחד-מי-יודע-0 אי אפשר להסיר וויפרי אנדרואיד תמורת 100 ש"ח, ולפני ההתקנה צריך להסריט את עצמך עם הצהרה מפורטת שנבדקת על ידי נציג אנושי שלהם. לא שייך דגש יותר מזה
-
@צדיק-תמים צודק, אבל בכ"ז כדאי לרדת לפרטים הקטנים לפני כן.
האם נטפרי לפני כן אומרים שזה לא יעבוד?:@מויטיו כתב בבעיה | די דחוף!!! עדכנתי את הטאבלט המנוטפר שלי והכל השתבש:
והרבה תאימות לא עובדות למשל זיהוי קולי בעברית מזג האוויר ועוד המון דברים
אולי יש בכ"ז צדק במה ש - @מויטיו כתב, שצריך להזהיר. (והוא אומר את זה לאחר מעשה, היינו שלאחר שהתקין ראה שיש בעיות, וכנראה שלא שיער כ"כ לפני כן עד כמה זה יעשה בעיות, והראיה שכתב בעצמו שיש להזהיר, למרות שהסריט את עצמו..)
-
@אחד-מי-יודע-0 מה אתה מציע? תצהיר אצל עורך דין?
-
@צדיק-תמים לא, רק התכוונתי לומר שצריך שהציבור יידע על כך.
(הנה, כמו עכשיו, שכתבתי, יש מי שקורא [מסתמא], ועכשיו הקורא יודע שנטפרי באנדרואיד מוגבל גם כן מעבר לגוגל פליי..) -
@אחד-מי-יודע-0 דבר ראשון נטפרי עובדת בכל הכוח לסדר את העניין של החנות , ואם יש אפליקציה דחופה יש לה דרך לתת לך אותה בלי החנות,
דבר נוסף בעניין המיקום, הוא הסתדר מאליו, הייתה לי תקווה שאם אני אחזור למקום שבו הוא תקוע בוויז אז היא יתאפס והיום חזרתי לשם וב’’ה הוא באמת התאפס כנראה הייתה לו איזה סתירה פנימית שגרמה לו להתקע
תודה לכל העוזרים
אין על נטפרי!!!!!