שיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט)
-
-
@מאן-דאמר כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
מעלה פה לטובת אלו שאין להם אינטרנט בפלאפון את הגירסה העדכנית של ההאפליקציה הידועה magisk
26.1 קישור ישיר להורדה מהפרויקט הרשמי בגיטהאב
עוד משהו חשוב כפי שניתן לראות בהמשך העדכון החדש מיועד לאנדרואיד 6 ומעלה
||הורדה של 26.0
וזה הפרטים על ההוספות בעדכון 26.0הקפצת גרסת אנדרואיד מינימלית ל-6.0
התמיכה של Magisk עבור אנדרואיד Lollipop כבר די שבור במשך זמן מה מבלי לשים לב אליו. כמו כן, לאף אחד מהמפתחים הפעילים של Magisk אין חומרה בפועל להפעלת Android Lollipop. אנו מסתמכים על שימוש באמולטור אנדרואיד הרשמי לבדיקות רגרסיה בפלטפורמות ישנות יותר, אולם גוגל מעולם לא שלחה תמונת אמולטור על מקל עם תמיכה ב- SELinux, מה שלא השאיר לנו ברירה אלא לוותר על התמיכה ב- Lollipop מכיוון שאנחנו לא מרגישים בנוח לתמוך ב- Android Lollipop ללא בדיקות מספקות.יישום חדש של הר הקסמים
Magic Mount, התכונה שגורמת למודולים לשנות מחיצות, עברה שכתוב גדול. היישום הקיים אינו פועל היטב עם יצרני ציוד מקורי המזריקים שכבות-על למערכת שלהם באמצעות . היישום החדש משנה באופן יסודי את האופן שבו נוצרים מראות של מערכת קבצים, ומעניק לנו שיבוט מדויק יותר של מערכת הקבצים שלא שונתה.overlayfsיישום חדשsepolicy.rule
Magisk מאפשרת למודולים לספק תיקוני SELinux מותאמים אישית על ידי הכללת הקובץ. בשל האופי המסובך של תיקון SELinux, התאימות של פונקציונליות זו הייתה די נקודתית; התקנים רבים אינם נתמכים. במהדורה זו, מנגנון זיהוי מחיצות קדם-init חדש לגמרי תוכנן לתמוך בהתקנים רבים אף יותר. מסיבות מורכבות, לא ניתן לבצע מנגנון זיהוי זה בסביבת שחזור מותאמת אישית.sepolicy.ruleמשמעות הדבר היא שכל התקנה של Magisk v26+ באמצעות שחזור מותאם אישית לא תהיה שלמה; נדרשת התקנה מחדש לאחר מכן באמצעות אפליקציית Magisk לאחר האתחול.
עדכוני זיגיסק
v4 ה- API החדש של זיגיסק עלה לאוויר! הוא מגיע עם תכונות חדשות ו- API וו פונקציית PLT מעודנת. היישום של זיגיסק עבר גם כמה שכתובים גדולים, כולל מנגנוני טעינה/פריקה חדשים של קוד ויישום וו פונקציית PLT חדשה.עבור אל מאגר Zygisk Module Sample כדי לבדוק את ה- API והתיעוד החדשים!
יומן השינויים המלא: כאן||
תודה ל @דניאל-לוי שעדכן אותי על העדכוןתודה אולי אפשר להעלות את זה לפורום?
לא קישור לגיטהאב -
@חכם-ישראל מה יש סינונים שחסם הורדה ישירה?
Magisk-v26.1.apk -
@חכם-ישראל מה יש סינונים שחסם הורדה ישירה?
Magisk-v26.1.apkNATIV
-
עדכון 04/9/2023
גרסה 26.3 פרטים על העדכון
הורדה ישירה 26.3 -
@יצחק-קוזניץ כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
@מאן-דאמר
זה לא מתאים לשיואמי מקשים (qin 1s+)?לא. כתוב
הקפצת גרסת אנדרואיד מינימלית ל-6.0
-
עדכון 16/12/2023
גרסה 26.4
Magisk-v26.4.apk
מה חדש
תרגום בעברית מלא
[MagiskBoot] אל תרפד אפסים אם תמונת האתחול החתומה גדולה יותר
[MagiskPolicy] תיקון ו genfsconfilename_trans
[MagiskPolicy] תיקון באג ב libsepol
[זיגיסק] תיקון ופישוט לוגיקת חיטוי של מתאר קבצים
[אפליקציה] מניעת OOM בעת תיקון קובצי AP tarfiles
[אפליקציה] תיקון באג בזיהוי תצורת המכשיר
[דיימון] תיקון ניתוח אישורים של APK
[כללי] תיקון שגיאות רישום מהתעלמות מקוד C++
מקור -
-
@2580 כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
@מאן-דאמר דרך אגב הM200 הוא אחד המכשירים הכי מדוברים בפורום...
אתה ״קצת״ מגזים
-
@מאן-דאמר
חברים, אני נגד!
המקום היחיד שממנו מורידים מג׳יסק זה מגיטהאב-הפרוייקט הרשמי
כל שאר המקומות אתה לוקח סיכון שיכול להיות שערכו את מג׳יסק והוסיפו כל מיני פיצ׳רים שנחמדים בעיקר למפתח (או יותר נכון העורך)
שלא תבינו לא נכון אין לי שום בעיה עם @מאן-דאמר ואני לא חושד בו אבל לדעתי המקום היחיד שממנו צריך להוריד מג׳יסק זה מגיטהאב!
כל מקום אחר זה לקיחת סיכון משמעותי מאוד!
מי שזה חסום לו בסינון שילך לחנות מחשבים\שכן\מכר\ידיד\חבר ויוריד משם את המג׳יסק ואם כ״כ דחוף לו עדכונים ברגע שהם יוצאים שיעבור לסינון ״מקל״ כמו נטפרי -
@FSHLOMO כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
עדכון 13/02/24
Magisk-v27.0.apk
@מתושלח-הבבלי זה מהפרויקט הרישמי מגיטהאב
מה ההוכחה?
אף פורץ נורמלי לא ישנה שום דבר במראה האפליקציה אלא רק במנוע, מה מסובך? -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
מה ההוכחה?
תנסה לעדכן את זה על מכשיר שמותקן עליו מג'יסק רשמי.
אם זה יעודכן, סימן שזה חתום עם הKeystore הרשמי, לא משהו שניתן לזיוף. (טוב, אולי אם אתה יודע לפצח RSA. אני לא יודע איך ההצפנה של זה בדיוק עובדת). -
@מישהו12 כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
מה ההוכחה?
אם זה יעודכן, סימן שזה חתום עם הKeystore הרשמי, לא משהו שניתן לזיוף. (טוב, אולי אם אתה יודע לפצח RSA. אני לא יודע איך ההצפנה של זה בדיוק עובדת).אני לא יודע, אבל יש כאלה שיודעים
-
@2580 כתב בשיתוף | עדכון לmagisk (מנהל הרוט):
@מאן-דאמר דרך אגב הM200 הוא אחד המכשירים הכי מדוברים בפורום...
אתה ״קצת״ מגזים
נכון ללפני 12 חודש
ונא להוריד את הדיס לייק שאינו מוצדק... -
מה ההוכחה?
אם זה יעודכן, סימן שזה חתום עם הKeystore הרשמי, לא משהו שניתן לזיוף. (טוב, אולי אם אתה יודע לפצח RSA. אני לא יודע איך ההצפנה של זה בדיוק עובדת).אני לא יודע, אבל יש כאלה שיודעים
לפצח RSA זה בגדול לא אפשרי ללא מחשוב קוונטי (אלא אם יש לך נצח של זמן\RSA מיושן מאוד).
-
@2580 וכמה הוא חזק?
מחשוב קוונטי הוא לא קסם. כל Qbit חזק בהרבה מbit קונבצניואנלי,זה הכל (בגדול).
בשירות של IBM ככל הידוע לי אין כיום מספיק Qbitים לדברים מהסוג הזה.פתוח לציבור כמדומני היה 5, 6, ו7 לשימוש מסחרי בתשלום נראה לי יש כבר חמישים ומשהו