סקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?
-
לעניות דעתי, גם אם ימצאו אלף ואחת סיבות לאשר דיסלייק
זה לא יהודי ולא מתאים לבני תורה
בא לא נהיה מושפעים מהרשתות החברתיות שכל אחד מדסלייק בלי חשבון ומותיר אחריו שובל של נפגעים חסרי תקנה
מי שיש לו הערה על מישהו מוזמן להגיב לו באישי או בשליחה למנהל
כל המלבין פני חברו ברבים וכו' וכו'
גם ניק נכלל בגדר הזה, בפרט שעם הזמן הרבה ניקים נעשים מוכרים וכבר דשו בזה בפורום לתורה האם יש איסור לשה"ר ומלבין פני חברו בניקים.
זו דעתי העניה -
@נפתולי אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
בא לא נהיה מושפעים מהרשתות החברתיות שכל אחד מדסלייק בלי חשבון ומותיר אחריו שובל של נפגעים חסרי תקנה
גם ניק נכלל בגדר הזה, בפרט שעם הזמן הרבה ניקים נעשים מוכרים וכבר דשו בזה בפורום לתורה האם יש איסור לשה"ר ומלבין פני חברו בניקים.
זו דעתי העניה -
@נפתולי אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
זו דעתי העניהנכון!
-
@אלישי אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
@מישהו12 כתבו כבר כאן שמי שיסגור חשבונות מורחק לצמיתות.. זה דבר שנעמוד על זה בכל תוקף (אם זה יצא לפועל)
ואיך תדע אם בנאדם סוגר חשבון או שבמקרה הוא נתן דיסלייק צודק למי שנתן לו אתמול דיסלייק צודק?
-
אני חושב שכבר דיברו פה על כל המעלות ועל כל החסרונות ואין צורך להרחיב ולהמשיך בנושא.
מה טוב יהיה מי שיכתוב סיכום של כל המעלות וכל החסרונות. -
@אהרן-שובקס נו מחכים ממך אולי
-
@אהרן-שובקס ואז נמחק את כל הפוסטים שבדרך, כדי שזה יהיה אשכול תמציתי וקולע
-
@תורה-צוה-לנו-משה כמו הרבה אשכולות כאן.. (לצערי)
-
@aaron אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
זה הדרך היחידה לגרום לתגובות זבל שאינם ענייניות להפסיק.
זה הדרך היחידה לגרום לפורום הזה להיות מועיל גם לדורות הבאים ולא רק לכותב השאלה.
מטרה של פורום זה לשמר את הידע. ותגובות לא רלוונטיות או כותרות כמו "עזרה????" או כל מיני הודעות פטפטת שנובעות משעמום, מקומם בשרת דיסקורד כלשהו. לא פה. זאת דעתי.
אם הייתי יכול, הייתי עושה 100 דיסלייק לכל נושא עם כותרת שלא מסבירה את עצמה, לכל תגובה שבברור אינה מועילה לאשכול.נראה לי זה התגובה הכי ברורה ומקיפה את כל הנושאים המעצבנים שיכולים להיות!!
@שמואל - הרבה דם עמל ויזע הלך על הפורום הזה לאורך כל הדרך.
צוות הפיקוח איתך לאורך כל הדרך!! ונקבל עלינו כל החלטה שתחליט שהיא תועיל לקידום הפורום והידע והתוכן העצום שקיים בו.אבל אני בהחלט חושב שזה יעזור!!
תחשוב, הפורום אמור לשמש את הילדים שלי, והם מגיעים - ומשתגעים עם כל מיני תגובות ודיסאינפורמציה בגלל שאנשים חושבים שכיון שהם אכלו לחם עם שוקולד אז זה פתר את הבעיה וכו' וכו'.. אז הם כותבים את זה כפתרון.
מה יקרה? הבן שלי ימרח את כל המחשב בממרח שוקולד, ואז לא יהיה נעים בכלל...אני כמובן צוחק אבל העניין הובן לדעתי..
-
@אברך-מייבין אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
ומה עם "בין אדם לחבירו"? חשבתי שזה פורום של שומרי מצוות.
שלא יכנסו או שישתקו.
תגיד לי, המערכת צריכה להיות מנותבת ע"י אנשים מנוסים.
תחשוב לעצמך מה יקרה אם ביום בהיר איזה קוקו אחד מחליט שהוא מורה נהיגה.. אנשים מגיעים צועקים עליו. - למה? כי זה פוגע במערכת, נכון?
גם כאן אותו דבר..כמובן שזה לא אישי!
-
@bbn אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
אז איך אני אמור לדעת מה לא בסדר?
אם אתה שואל על מקרה שאתה מחפש פתרון ומצאת הודעה שמסומנת בדיסלייק אז פשוט תעבור הלאה ותתעלם מההודעה,
ואם אתה מדבר על מקרה שאתה כתבת פתרון והוא זכה לדיסלייק/ים - אז תבדוק את עצמך שוב.
מוטב שלא תכתוב במקרה שאתה לא בטוח!כמובן שזה לא אישי!
-
@זלמן אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
אם אתה שואל על מקרה שאתה מחפש פתרון ומצאת הודעה שמסומנת בדיסלייק אז פשוט תעבור הלאה ותתעלם מההודעה,
ואם אתה מדבר על מקרה שאתה כתבת פתרון והוא זכה לדיסלייק/ים - אז תבדוק את עצמך שוב.והכלל הוא שזה לא אישי. תפנימו את זה!! מי שעושה מזה אישי, זו סיבה לו להפגע.