סקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?
-
@klopkk נכון.
אבל יש הרבה שמצביעים ללא, למרות שעם מוניטין גבוה הם כן רוצים. [משמואל נשמע שיצטרכו מוניטין בסיסי, כמו 20\30 ולא גבוה כמו 200.]
רק שלא שווה לקחת את הסיכון הזה [לששיטתם] שזה יהיה עם מוניטין נמוך, אז הם חותכים עם לא.
וגם שזה מאוד מגביל.
כללומר, בטוח שאם יהיה הגבלה של 1000 [גוזמה, כן?] זה לא מוזיז.
אז תתחיל להוריד לאט לאט, כלומר, אח"כ זה יהיה לא פייר לעשות אפי' על 500 מוניטין מכיון שהרוב לא.
כוונתי היא שיהיה אופציה שלישית שזה עם מוניטין גבוה. -
אני הצבעתי נגד, מהטעמים שנכתבו מעליי. ואני מפרט טיפה, עם הצעות לתיקון (אני אחזור בחלק מהדברים על דברים שנכתבו מעליי).
- זה עלול לפגוע (גם כשזה צודק).
פתרון לזה יוכל להיות, שהדיסלייק לא יהיה גלוי לכולם אלא רק למשתמש הספציפי.
- זה יכול לשמש ככלי לפגיעה למי שירצה מאיזו סיבה לפגוע בשני. או חיסול חשבונות.
כמו כן, יש משתמשים שאינם מבינים כ"כ, ואין הגיון לתת לקול שלהם אותו כוח כמו משתמשים מומחים יותר (למרות שגם בבחירות זה כך...)
פתרון לזה יוכל להיות, שתהיה קבוצה שרק החברים בה יוכלו לתת דיסלייק, באישור ההנהלה, למשתמשים רציניים שאפשר לסמוך שיעשו רק מה שצריך, ושיש ערך לדעתם.
- הודעה שיהיו לה הצבעות בעד ונגד, אם ההצבעות נגד יורידו את ההצבעות בעד, המשתמש ירגיש שלא קיבל שום הצבעה בעד.
פתרון לזה יוכל להיות, שתהיה ספירה נפרדת להצבעות בעד ונגד, ולא שהצבעות נגד יורידו הצבעות בעד.
-
לא תונו איש את עמיתו
לפעמים בן אדם "מפספס" - כותב איזה שטות וזוכה לשם כך ל 20 דיסלייק.
גם בפורום כזה שאף אחד (כמעט) לא יודע מי האיש האמיתי שכתב מה שכתב והוא לא יודע מי עשה הצבעה למטה, זה פוגע מאד.
וכבר ראיתי בפורומים אנשים שכ' על עצמם אחרי כזה דבר "הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים וכו'" .
עוד נקודה, מילא אם כל פעם שרואה משהו טוב היו נותנים הצבעה למעלה וכך גם שרואים מה שלא אוהבים אבל טבע האדם לכתוב ביקורת על ימין ושמאל אבל לפרגן לא כל אחד ממהר לעשות -
@nrs אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
גם בפורום כזה שאף אחד (כמעט) לא יודע מי האיש האמיתי שכתב מה שכתב והוא לא יודע מי עשה הצבעה למטה, זה פוגע מאד.
וכבר ראיתי בפורומים אנשים שכ' על עצמם אחרי כזה דבר "הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים וכו'" .צודק כי אחרי הכל הפרופיל שלנו הוא בעצם השם שלנו והאנחנו באתר (אז אחרי הכל כולם יודעים מי הדמות מאחורי ההודעה...) ואין הבדל אם אתה רואה את הגוף שלו או לא
-
כן!!
זה הדרך היחידה לגרום לתגובות זבל שאינם ענייניות להפסיק.
זה הדרך היחידה לגרום לפורום הזה להיות מועיל גם לדורות הבאים ולא רק לכותב השאלה.מטרה של פורום זה לשמר את הידע. ותגובות לא רלוונטיות או כותרות כמו "עזרה????" או כל מיני הודעות פטפטת שנובעות משעמום, מקומם בשרת דיסקורד כלשהו. לא פה. זאת דעתי.
אם הייתי יכול, הייתי עושה 100 דיסלייק לכל נושא עם כותרת שלא מסבירה את עצמה, לכל תגובה שבברור אינה מועילה לאשכול. -
@aaron אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
כן!!
זה הדרך היחידה לגרום לתגובות זבל שאינם ענייניות להפסיק.
זה הדרך היחידה לגרום לפורום הזה להיות מועיל גם לדורות הבאים ולא רק לכותב השאלה.מטרה של פורום זה לשמר את הידע. ותגובות לא רלוונטיות או כותרות כמו "עזרה????" או כל מיני הודעות פטפטת שנובעות משעמום, מקומם בשרת דיסקורד כלשהו. לא פה. זאת דעתי.
אם הייתי יכול, הייתי עושה 100 דיסלייק לכל נושא עם כותרת שלא מסבירה את עצמה, לכל תגובה שבברור אינה מועילה לאשכול.ומה עם "בין אדם לחבירו"? חשבתי שזה פורום של שומרי מצוות.
-
@אברך-מייבין אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
ומה עם "בין אדם לחבירו"? חשבתי שזה פורום של שומרי מצוות.
אני חושב שמישהוא שבתוך נושא על שאלה של איזה תוכנה עונה תשובה לא עניינית שלמשל קשורה לשם הניק המפרסם, או שקשורה ליום או השעה שבא נמצאים או כל דבר שלא אמור להועיל/לא קשור כן מגיע לתגובה כזו דיסלייק ובד"כ גם הרחקה לצמיתות..
לצערי יש בפורום הרבה נושאים/תגובות לא ענייניות שאני חושב שעניין הדיסלייק יוכל לעזוב למיגורם -
@אברך-מייבין
אני חושב שכדאי לשמור את האשכול הזה לכן\לא או הערות, לא לדיון על ההערות של אחרים.
מוזמן להמשיך את זה באשכול פה -
אני חושב שהפורום כמו כל האינטרנט בכללותו מיועד לצרכים מקצועים בלבד ולכן אני בעד כי אין כאן ענין של פגיעה, משהוא שאל שאלה עונים לו זה לא שכל אחד יוכל עכשיו לכתוב מה שבא לו
:::
שלא לדבר על הנזק שזה עושה לפעמים לאנשים כל ההגבות והפוסטים שנפתחים סתם או ששאלו אותם כבר מאות פעמים לפני
:::
-
-
@שמואל אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
זה בוודאי שיהיה מינימום של מוניטין למשתמש כדי שהוא יוכל להצביע למטה, כלומר, אם אין למשתמש X מוניטין הוא לא יוכל להצביע כלפי מטה, זה ימנע מכאלה שלא מבינים/יודעים להצביע כלפי מטה
נראה לשכלל את העניין כדבריך, בצורה שכתבתי כאן.
בכל אופן אני רואה לאן הדברים נמשכים, ולפי הכיוונים היותר טובים שעושים את זה יותר מעשי, נראה שהולך להיות הרבה עבודה למנהלים, אז אם זה יצא לדרך, תכירו להם טובה פי 1000...
-
@לעכשיו אמר בסקר | להוסיף אפשרות להצבעה כלפי מטה (דיסלייק)?:
כן
זאת הדרך היחידה למנוע תגובות שלא ממין העניין (אני לא מדבר על טעויות. אני מדבר על לכתוב דברים שלא קשורים בכלל לנושא)הדרך היחידה למנוע אנשים שמסתובבים ברחוב בלי מקלחת רק פעם בל' יום, זה להעיר להם כל פעם שעוברים לידם "אולי תתקלח?!" גם אם כולם מסביב ישמעו את זה
מי שמעלה תגובה לא לעניין אפשר להעיר לו בצט' פרטי בעדינות. יש איזו הרגשה שפורום אנונימי אפשר לשלוף משפטים גם פוגעניים בלי חשבון מה שבחיים לא היית אומר לבנ"א בפרצוף אם היה עומד מולך. לקבל כמה דיסלייקים זה סתירת לחי מאד מאד לא נעימה וכואבת ואני לא חושב שתגובה לא לעניין בפורום אינטרנטי מצדיק את זה
יש לך הערה אמיתית, שלח לו בצט' (בא נראה אותך...)