פירוק קובץ VCF
-
@elish הייתי שמח לפרט יותר אבל אני חותך לישון אז ככה אתה צריך פורמט של המסמך המדובר שיעבוד בנוקיה אז זה או VCARD או CSV אם אני לא טועה ואותם אתה יכול להמיר בכמה דרכים אחד להעלות לג'ימייל וא משהו כזה ואז ''להוריד'' בחזרה הפורמט אחר או שתמיר את הקובץ דרך אפליקציה ( אם תרצה את שמה אז כנראה שתצטרך לחכות למחר ) ששמה אתה ממיר את הקובץ לפורמט המתאים ואז מייבא לאנשי קשר בהצלחה
-
@elish לא הבנתי אתה צריך להפוך קובץ אחד להרבה קבצים או להפוך הרבה קבצים לקובץ אחד ?
אם אתה צריך להפוך הרבה קבצים לקובץ אחד תעשה כך
שים את כל קבצי הVCF הנפרדים בתיקיה אחת.
פתח NOTEPAD.
העתק אליו את השורות הבאות :ECHO Merging all VCF files to all.vcf del all.vcf FOR /F "delims=" %%i IN ('dir /b *.vcf') DO @more "%%i" >> all.vcf ECHO done PAUSE
שמור את קובץ הטקסט החדש בתיקיה אליה העברת את כל קבצי ה-VCF. את הקובץ יש לשמור בשם כלשהו עם סיומת .bat. למשל run.bat
לחץ לחיצה כפולה על הקובץ שיצרת, וזה יביא לפתיחת חלון DOS והפקודה תרוץ. המתןן לסיום ואז לחץ על מקש כלשהו.
בדוק שנוצר קובץ all.vcf בתיקיהאם אתה צריך לחלק את אנשי הקשר להרבה קבצים מקובץ אחד תוכל לעלות לאימייל ולהוריד
-
@מערכות-טלפוניות
אני צריך מקובץ אחד לפרק להרבה איך אני עושה את זה
פרט -
@מערכות-טלפוניות
אני צריך מקובץ אחד לפרק להרבה איך אני עושה את זה
פרטכן המפקד
כתבתי לעלות לאימייל ולהוריד -
@elish סליחה טעות שלי חשבתי שאתה רוצה לייבא אנשי קשר עכשיו לענין יש לך אופציה באמת לייבא בפועל ואז לעשות כמו https://mitmachim.top/topic/485/מדריך-איך-להוציא-מגיבוי-של-נוקיה-c2-קובץ-vcf-לשחזור-באנדרואיד או דרך התוכנה של נוקיה יש אפשרות לנהל אנשי קשר אני ממליץ על האופציה הראשונה