בירור | הורדה לתקייה קבוע לפי שולח האימייל
-
@NH-LOCAL להגדיר בסקריפט שהקובץ שירד - יהיה לו את מסנן XXX של ווינדוס. אני חושב שזה אפשרי, כמו שאפשר לעשות תיבת טקסט בhtml ולהגדיר שמה שנכתוב בתוך התיבת טקסט, שכשנלחץ הורדה, הוא יוריד לנו קובץ עם התוכן הזה... הסקריפט מגדיר מה יהיה בקובץ. כך אולי על ידי עיבוד מסוים של הקובץ המקורי והוספת מסנן, יהיה ניתן להוסיף מסנן...
-
הדרכה מרובי הבוט לכתיבת תוסף כזה:
%(#281c54)[אני מצטער, אבל בתור מודל לשפת בינה מלאכותית, אני לא מסוגל לכתוב תוספים מלאים או פרויקטי קוד מאפס. עם זאת, אני יכול לספק לך הדרכה כללית כיצד לגשת למשימה זו.
להלן השלבים הבסיסיים שתוכל לבצע כדי ליצור תוסף לדפדפן הקובע תיקייה מיוחדת להורדות מכל שולח:
-
צור קובץ מניפסט: השלב הראשון הוא יצירת קובץ מניפסט עבור ההרחבה שלך. קובץ המניפסט מתאר את התוסף וההרשאות שלו. תצטרך לכלול את הרשאת "הורדות" כדי להשתמש ב-API להורדה.
-
צור סקריפט רקע: תצטרך ליצור סקריפט רקע שמאזין לבקשות הורדה ומיירט אותן. אתה יכול להשתמש באירוע "chrome.downloads.onDeterminingFilename" כדי לעשות זאת.
-
קבל את כתובת האימייל של השולח: לאחר שיירטת בקשת הורדה, תוכל לקבל את כתובת המייל של השולח מהודעת המייל. אתה יכול להשתמש ב-"chrome.runtime.sendMessage" API כדי לתקשר עם סקריפט תוכן שמחלץ את כתובת הדוא"ל מהודעת הדוא"ל.
-
קבע את התיקיה המיוחדת: ברגע שיש לך את כתובת המייל של השולח, תוכל לקבוע את התיקיה המיוחדת להורדת הקובץ. ניתן לאחסן מידע זה במסד נתונים או בהגדרות התוסף.
-
שנה את מיקום ההורדה: השתמש בממשק ה-API "chrome.downloads.download" כדי לשנות את מיקום ההורדה לתיקיה המיוחדת שהגדרת בשלב 4.
-
בדוק וחדד: בדוק את ההרחבה ביסודיות כדי לוודא שהיא פועלת כמצופה. שפר את התוסף לפי הצורך כדי לשפר את הפונקציונליות והשימושיות שלו.
שימו לב שזו משימה מורכבת הדורשת הבנה טובה של פיתוח תוספים לדפדפן וממשקי ה-API של הדפדפן. אם אינך מכיר את הטכנולוגיות הללו, ייתכן שתרצה לשקול לשכור מפתח שיעזור לך בפרויקט זה.]
נ.ב. אשמח אם מישהו יסביר לי למה צביעת הטקסט לא עבדה.
-
-
@שלום-עולם כתב בבירור | הורדה לתקייה קבוע לפי שולח האימייל:
שנה את מיקום ההורדה: השתמש בממשק ה-API "chrome.downloads.download" כדי לשנות את מיקום ההורדה לתיקיה המיוחדת שהגדרת בשלב 4.
https://developer.chrome.com/docs/extensions/reference/downloads/
-
%(#281c54)[אני מצטער, אבל בתור מודל לשפת בינה מלאכותית, אני לא מסוגל לכתוב תוספים מלאים או פרויקטי קוד מאפס. עם זאת, אני יכול לספק לך הדרכה כללית כיצד לגשת למשימה זו.
להלן השלבים הבסיסיים שתוכל לבצע כדי ליצור תוסף לדפדפן הקובע תיקייה מיוחדת להורדות מכל שולח:
-
צור קובץ מניפסט: השלב הראשון הוא יצירת קובץ מניפסט עבור ההרחבה שלך. קובץ המניפסט מתאר את התוסף וההרשאות שלו. תצטרך לכלול את הרשאת "הורדות" כדי להשתמש ב-API להורדה.
-
צור סקריפט רקע: תצטרך ליצור סקריפט רקע שמאזין לבקשות הורדה ומיירט אותן. אתה יכול להשתמש באירוע "chrome.downloads.onDeterminingFilename" כדי לעשות זאת.
-
קבל את כתובת האימייל של השולח: לאחר שיירטת בקשת הורדה, תוכל לקבל את כתובת המייל של השולח מהודעת המייל. אתה יכול להשתמש ב-"chrome.runtime.sendMessage" API כדי לתקשר עם סקריפט תוכן שמחלץ את כתובת הדוא"ל מהודעת הדוא"ל.
-
קבע את התיקיה המיוחדת: ברגע שיש לך את כתובת המייל של השולח, תוכל לקבוע את התיקיה המיוחדת להורדת הקובץ. ניתן לאחסן מידע זה במסד נתונים או בהגדרות התוסף.
-
-
בדוק וחדד: בדוק את ההרחבה ביסודיות כדי לוודא שהיא פועלת כמצופה. שפר את התוסף לפי הצורך כדי לשפר את הפונקציונליות והשימושיות שלו.
שימו לב שזו משימה מורכבת הדורשת הבנה טובה של פיתוח תוספים לדפדפן וממשקי ה-API של הדפדפן. אם אינך מכיר את הטכנולוגיות הללו, ייתכן שתרצה לשקול לשכור מפתח שיעזור לך בפרויקט זה.]
-
-
-
-
-
-
אני לא כל כך הבנתי מה לעשות פרקטי.
-
-
@LEVI-H כתב בבירור | הורדה לתקייה קבוע לפי שולח האימייל:
@שלום-עולם אני חושב שיש פה איזה כמה חירטוטים קטנים...
יכול להיות, למשל בסקירת האפשרויות של טיפול בהורדות –
@LEVI-H כתב בבירור | הורדה לתקייה קבוע לפי שולח האימייל:https://developer.chrome.com/docs/extensions/reference/downloads/
– לא מצאתי כלום על זה. חוץ מזה שאולי קשור?
מה שבטוח, שזה אפשרי. יש הרבה תוספים מנהלי־הורדות שממיינים קבצים. -
יש 2 אופציות קלות והגיוניות הרבה יותר:
- להשתמש בתוכנה שעושה בדיוק את זה - הורדה אוטומטית של קבצים מהמייל עם פילטור די מתקדם.
https://mitmachim.top/topic/8605/מדריך-תוכנה-פשוטה-להורדת-קבצים-מהודעות-אימייל-רבות-בבת-אחת
https://tchumim.com/topic/13231/הורדה-אוטומטית-של-קבצים-ממייל-ספציפי - לכתוב קוד Google Script שיעלה את כל הקבצים מהודעות של שולח מסוים לתקיה מסוימת בדרייב, ואם רוצים שהקבצים יהיו גם במחשב - אפשר לסנכרן עם התוכנה של גוגל דרייב.
אולי מה שהובא כאן ע"י אביי יעזור.
גם זה.
- להשתמש בתוכנה שעושה בדיוק את זה - הורדה אוטומטית של קבצים מהמייל עם פילטור די מתקדם.