איך יוצרים רשומת MX
-
יש ברשותי שרת והתקנתי עליו את התוכנה hmailserver
וזה הפלט של הבדיקה שלהTest: Collect server details hMailServer version: hMailServer 5.6.8-B2501 Database type: PostgreSQL Test: Test IPv6 IPv6 support is available in operating system. Test: Test outbound port SMTP relayer not in use. Attempting mail.hmailserver.com:25... Trying to connect to host mail.hmailserver.com... Trying to connect to TCP/IP address 5.189.183.138 on port 25. Received: 220 mail.hmailserver.com ESMTP. Connected successfully. Test: Test backup directory Backup directory c:\1234 is writable. Test: Test MX records Trying to resolve MX records for www.7198754.cf... ERROR: MX records for domain www.7198754.cf could not be resolved Test: Test local connect Connecting to TCP/IP address in MX records for local domain domain www.7198754.cf... ERROR: MX records for local domain www.7198754.cf could not be resolved Test: Test message file locations Relative message paths are stored in the database for all messages. Test: Test IP range configuration No problems were found in the IP range configuration.
יש למישהו מושג מה זה הMX שהם רוצים
או ליתר דיוק מה לכתוב כאן
-
יש פה מישהו שמבין בזה? @שמואל
-
@A0533057932
זה יעזור לך? זה מה שהתכוונת?
בדרך כלל, במקום שאתה רושם את הדומיין שלך, אתה יכול להוסיף רשומות MX דרך ממשק אינטרנט. אם אין לך גישה לממשק אינטרנט כלשהו לדומיין שלך, עליך ליצור קשר עם האנשים שרשמו את הדומיין שלך, ולבקש מהם להגדיר עבורך רשומת MX. הגדרת שיא MX נמשכת מספר דקות לכל היותר.Nslookup היא תוכנית שורת פקודה שבאופן בסיסי מבקשת שרתי DNS למידע. אתה יכול לבצע כל מיני בדיקות DNS באמצעות nslookup. הטקסט שפה מראה כיצד לבצע בדיקות MX. התחל את שורת הפקודה.
הקלד nslookup -type = mx yourdomainname.com ולחץ על Enter.
(דוגמה: nslookup -type = mx hmailserver.com)
התגובה צריכה להיראות כך:
c : \ מסמכים והגדרות \ your-username> nslookup -type = mx yourdomainname.com
שרת: your-isp-dns-host
כתובת: your-isp-dns-ipתשובה לא סמכותית:
העדפת MX של yourdomainname.com = 10, מחליף דואר = mail.yourdomainname.com
(הקו למעלה הוא מחליף ה- MX שלך)yourdomainname.com nameserver = your-dns-host-name
yourdomainname.com nameserver = your-dns-host-name
mail.yourdomainname.com כתובת אינטרנט = ה- mail-server-ip שלך
ns2.yourdns.com כתובת אינטרנט = your-dns-ip
ns1.yourdns.com כתובת אינטרנט = your-dns-ip
אם התגובה אינה כוללת רשומת MX, לא הגדרת רשומת MX לדומיין. -
@lig148500 אני יודע שלא הגדרתי
זה מה ששאלתי
איך אני מגדיר
מה אני אמור לרשום כאן
-
@A0533057932
אחי אני קצת לחוץ בזמן אני אשתדל לבדוק בשעות הערב בעז"ה אכתוב תשובה. יום טוב. -
@A0533057932 אתה כותב בname לאיזה דומין/סאב דומיין אתה רוצה להגדיר את הרשומה. לדומיין הראשי אתה כותב
@
ובmail server אתה כותב את הIP/דומיין של שרת המיילים
אם זה שרת שלך ה"Priority" לא רלוונטי, זה עדיפות, ואם זה שרת שלך יש לך ממילא רק כתובת אחד לכן אין עניין לעדיפות שיש רק אחד