עזרה | מגבר קליטה לא עובד
-
קניתי את המגביר הזה שהמליצו עליו כאן בפורום כמה פעמים, ידוע לי מכמה אנשים שקנו את זה והם מרוצים מזה, אך לצערי משום מה יש לו משהו נגדי ואצלי זה ממש לא עובד!
התקנתי את זה ושמתי את החיצוני במקום עם הרבה קליטה בכל הדורות, רחוק מהפנימי-כפי שצריך להיות, וקודם כל הוא כותב לי במכשיר כאילו יש לו קליטה רק בדור 2-דבר שלא נכון כפי שכתבתי ולמעשה הוא לא מגביר בכלל את הקליטה אפילו לא בדור 2 (תדר 900)!
פניתי למוכר, הוא אמר לי למדוד את רמת הקליטה במקום, אבל כמו שאמרתי יש שם מספיק קליטה, וכשאמרתי לו את זה הוא אמר לי לשלוח לו תמונות, כששאלתי לו תמונות ממה הוא צריך אז הוא כבר לא ענה לי והפסיק להתייחס אלי!
1.מה עושים עם המגביר? מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע איך מסתדרים עם זה? (אין לי אצלי חלקי חילוף כדי לנסות במה הבעיה)
2.מה עושים עם המוכר? זה הגיע אלי כבר לפני כמה חודשים ורק לפני כמה ימים התקנתי את זה כי רק אז היה לי זמן, אז אפשר עדיין לפתוח מחלוקת? מה ניתן לעשות איתו?
אשמח לשמוע מכאלה שיש להם נסיון עם כאלה דברים/מוכרים מה עושים.תודה רבה לכל העוזר והמסייע!
-
@שמואל-ש כתב בעזרה | קניתי מגבר קליטה שהמליצו פה בעלי אקספרס, למעשה זה לא מגביר כלום, והמוכר לא רוצה לענות לי! כבר עברו יותר משלוש חודשים מהקניה, מה עושים???:
2.מה עושים עם המוכר? זה הגיע אלי כבר לפני כמה חודשים ורק לפני כמה ימים התקנתי את זה כי רק אז היה לי זמן, אז אפשר עדיין לפתוח מחלוקת? מה ניתן לעשות איתו?
אחרי 15 יום ממתי שנרשם אצלם במערכת שהמוצר התקבל, אי אפשר, וגם פניה לעלי אקספרס לא אמורה לעזור כיוון שזה המדיניות הברורה של האתר.
אבל לפעמים משום מה נקלט אצלם במערכת שהמוצר הגיע רק אחרי זמן רב, אז פשוט תבדוק בדף ההזמנות האם מופיע לך אפשרות לפתוח מחלוקת/להחזיר וכדומה. אם לא, אין מה לעשות... (כל הנ"ל בהנחה שהמוצר אכן פגום) -
@שמואל-ש
אני ככל הנראה השתמשתי בכזה מגבר או לפחות בדומה לו,
תוכל לראות כאן את התגובות שלי בנושא לגבי המגבר כאן.לגבי יחס המוכר אליך הוא ענה לך בדיוק מה שאני הייתי עונה (לפחות בשלב ראשוני של הבדיקה)-
הוא רוצה תמונות המוכיחות שבמקום בו מונחת האנטנה החיצונית יש לך קליטה ובמקום בו שמת את האנטנה הפנימית אין קליטה כפי שאתה טוען,
שים לב שבתמונות הוא מראה בדיקת מהירות גלישה עם המגבר לבלעדיו ואת זה הוא רוצה שתתעד לו,
הוא סך הכל רוצה לוודא שאין אצלך תקלה בהתקנת המכשיר.לגבי תקלות שיכולות להיות בהתקנה-
אולי האנטנה החיצונית במקום בלי קליטה.
אולי חיברת את האנטנות במיקום הפוך (את החיצונית ביציאה והפנימית בכניסה).לגבי פניה לאליאקספרס או למוכר-
יש אנשים יותר מנוסים ממני בתחום.
אציין רק שהמוכר שמכר לי היה ממש אדיב כמו שכתבתי בפוסט שהוזכר לעיל.כללית לגבי המכשיר-
מומלץ לעיין בכל מה שהכתב על סוגי המגברים האלו באשכול דלעיל ועוד,
ובפרט הקנסות הגבוהים על אלו שאינם חוקיים!!!.