בירור | בחירת גירסת ווינדוס
-
אם אני רוצה להתקין ווינדוס על כונן SSD באמצעות רופוס איזה גירסה ומהדורה אני צריך להוריד מפה
-
אם אני רוצה להתקין ווינדוס על כונן SSD באמצעות רופוס איזה גירסה ומהדורה אני צריך להוריד מפה
@רוצה-לדעת-1 לכאורה כמו בתמונה

בתיבות שמסומנות בעיגול יש לך עוד אופציות, בתיבה שמסומנת ב 1 אתה יכול לבחור ווינדוס 10 / 11 ועוד, מה שאני בחרתי זה ווינדוס 11 המעודכן ביותר אבל תבדוק מה הכי מתאים עבורך.
בתיבה שמסומנת ב 2 אתה יכול לבחור מהדורה (Home או Pro). מה שאני בחרתי זה הPro, אבל כאמור, זה נתון לבחירתך. -
@רוצה-לדעת-1 לכאורה כמו בתמונה

בתיבות שמסומנות בעיגול יש לך עוד אופציות, בתיבה שמסומנת ב 1 אתה יכול לבחור ווינדוס 10 / 11 ועוד, מה שאני בחרתי זה ווינדוס 11 המעודכן ביותר אבל תבדוק מה הכי מתאים עבורך.
בתיבה שמסומנת ב 2 אתה יכול לבחור מהדורה (Home או Pro). מה שאני בחרתי זה הPro, אבל כאמור, זה נתון לבחירתך.@סקרן-0 איך אני יודע מה מתאים לי
-
@סקרן-0 איך אני יודע מה מתאים לי
@רוצה-לדעת-1 אני לא יודע... איזה מעבד יש לך?
-
@רוצה-לדעת-1 אני לא יודע... איזה מעבד יש לך?
@סקרן-0 מה פרוש איזה? אם זה כמה סיביותאז 64
-
@סקרן-0 מה פרוש איזה? אם זה כמה סיביותאז 64
@סקרן-0 אני לא רואה את הקובץ שירד בבחירה של רופוס והוא מביא לי קובץ בשם כזה "ubuntu-22.10-desktop-amd64.iso"
-
@סקרן-0 אני לא רואה את הקובץ שירד בבחירה של רופוס והוא מביא לי קובץ בשם כזה "ubuntu-22.10-desktop-amd64.iso"
@רוצה-לדעת-1 לא זה אובונטו זה לינוקס בכלל!
-
@רוצה-לדעת-1 לא זה אובונטו זה לינוקס בכלל!
@שוקי-סגל תודה

-
-
@רוצה-לדעת-1 אישית ממליץ לך ליצור מדיה בעזרת זה
כאן אתה יכול לבחור ווינדוס 11 או הגרסה האחרונה של ווינדוס 10@שימי-אברך הווינדוס 11 הוא עם מעקף לדרישות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות