בירור | חלונית שקופצת בהפעלת מחשב ויורדת מיד לפני שאני מספיק לראות מה כתוב
-
@דוד-הצהוב תכנס ללשונית אתחול במנהל המשימות ותבדוק אם יש תוכניות שאתה לא מזהה. אם כן, תהפוך אותם ללא זמינות
@סקרן-0 כתב בבירור | חלונית שקופצת בהפעלת מחשב ויורדת מיד לפני שאני מספיק לראות מה כתוב:
@דוד-הצהוב תכנס ללשונית אתחול במנהל המשימות ותבדוק אם יש תוכניות שאתה לא מזהה. אם כן, תהפוך אותם ללא זמינות
זה יפתור את שתי הבעיות?
-
@סקרן-0 כתב בבירור | חלונית שקופצת בהפעלת מחשב ויורדת מיד לפני שאני מספיק לראות מה כתוב:
זה יפתור את שתי הבעיות?
@דוד-הצהוב תנסה ותראה...
את הבעיה של החלונית שקופצת - כמעט בטוח שזה יפתור.
את הבעיה של ה CPU הגבוה - אני לא יודע מה גורם לזה...
תעלה תמונה מלשונית תהליכים שמסודר לפי צריכת CPU מהגבוה לנמוך, ונראה מה לוקח את המשאבים...
אגב איזה מעבד זה? -
@דוד-הצהוב תנסה ותראה...
תעלה תמונה מלשונית תהליכים שמסודר לפי צריכת CPU מהגבוה לנמוך, ונראה מה לוקח את המשאבים...
אגב איזה מעבד זה? -
@דוד-הצהוב תנסה ותראה...
אגב איזה מעבד זה? -
תעלה תמונה מלשונית תהליכים שמסודר לפי צריכת CPU מהגבוה לנמוך
איך?
זה לא מסודר שם מהגבוה לנמוך!@דוד-הצהוב תלחץ על כותרת העמודה CPU

-
אפרופו
אז גם לי זה קורה כשאני מדליק את המחשב קופץ לי cmd עם מלא פקודות שרצות ואחרי שניה זה מתכבה
יש למשהו מושג מה זה ? -
@דוד-הצהוב תנסה ותראה...
אגב איזה מעבד זה? -
@דוד-הצהוב נראה שיש לך מחשב חלש
eset כנראה עושה סריקה ברקע - זה צפוי לעבור תוך כמה זמן
כמו"כ מנהל המשימות עצמו תופס הרבה ולכן תסגור אותו כשאתה לא צריך אותו
תעלה גם צילום מהלשונית "אתחול" במנהל המשימות -
תעלה גם צילום מהלשונית "אתחול" במנהל המשימות -
@דוד-הצהוב תשבית כל מה שמסומן כ"זמין" ואתה לא משתמש בו מלבד SecurityHealthSystray שאותו אל תשבית בכל מצב
-
@דוד-הצהוב תשבית כל מה שמסומן כ"זמין" ואתה לא משתמש בו מלבד SecurityHealthSystray שאותו אל תשבית בכל מצב
-
תעלה גם צילום מהלשונית "אתחול" במנהל המשימות@מתכנת-חובב כתב בבירור | חלונית שקופצת בהפעלת מחשב ויורדת מיד לפני שאני מספיק לראות מה כתוב:
נראה שיש לך מחשב חלש
i3 חלש כשאני משתמש בו לכתיבה בלבד פלוס "בר אילן"?
-
@מתכנת-חובב כתב בבירור | חלונית שקופצת בהפעלת מחשב ויורדת מיד לפני שאני מספיק לראות מה כתוב:
נראה שיש לך מחשב חלש
i3 חלש כשאני משתמש בו לכתיבה בלבד פלוס "בר אילן"?
@דוד-הצהוב שכחת לציין גלישה... (יש לך לפחות 3 טאבים פתוחים בכרום) בכל אופן, מה לא השבתת?
תוכל גם לבדוק לעומק יותר מה עולה באתחול עם תוכנת autoruns ומומלץ במצב בטוח עם cmd בלבד אבל זה לא חובה -
@דוד-הצהוב שכחת לציין גלישה... (יש לך לפחות 3 טאבים פתוחים בכרום) בכל אופן, מה לא השבתת?
תוכל גם לבדוק לעומק יותר מה עולה באתחול עם תוכנת autoruns ומומלץ במצב בטוח עם cmd בלבד אבל זה לא חובה -
@דוד-הצהוב את adobe אפשר להשבית (מקסימום אם יש בעיות - להחזיר אחר כך)
-
@דוד-הצהוב את adobe אפשר להשבית (מקסימום אם יש בעיות - להחזיר אחר כך)
@מתכנת-חובב כשאני הופך משהו ללא זמין, הוא מפסיק לעבוד?
-
@מתכנת-חובב כשאני הופך משהו ללא זמין, הוא מפסיק לעבוד?
@דוד-הצהוב הוא לא עולה באתחול אבל אם תפעיל אותו ידנית הוא יפתח (זה בדרך כלל כדי לאפשר פתיחה מהירה יותר של תוכנות או לאפשר להם לנטר דברים ברקע)
-
לא יודע אם זה עוזר..
C:\Users\משתמש\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
אולי יש שם משהו מעניין שגורם לקפיצה..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות