בעיה | שקע אינטרנט תקול, יש מה לעשות?
-
@רפאל-vnkl לא נשמע כל כך הגיוני או שהחוטים מחוברים או שלא אני לא מבין איך זה יכול להיות קשור לאינטרנט איטי
-
@web_master לא החוטים אלא השקע...
גם אני לא בדיוק הבנתי, אבל זה מה שאמרו לי ברימון -
@רפאל-vnkl את המסגרת שולפים עם מברג דק
ואז מחלצים את כל החלק עם שני ברגים שנמצאים בצדדים, ואז אתה מגיע לחוטים שנמצאים מאחור
@web_master זה לא נשמע הגיוני בעליל מה שהם אומרים, אבל לך תריב עם שירות לקוחות
לדעתי הם התכוונו שהחוט שמגיע מהארון לשקע עושה בעיות וזה טיפה יותר הגיוני
טכנאי יכול לבדוק את זה בקלות -
@רפאל-vnkl תתקשר חזרה תגיד שהחלפת וזה עדיין לא עובד
הם פשוט מבלבלים לך את המוח -
@web_master כתב בבעיה | שקע אינטרנט תקול, יש מה לעשות?:
הם פשוט מבלבלים לך את המוח
לא נראה לי, הם היו איתי בשליטה מרחוק, והראו לי בממשק של הראוטר שהראוטר כן מושך כמות גדולה של נתונים בשנייה, שאמור להיות אינטרנט מהיר. אבל משום מה המכשירים מקבלים כמות קטנה בהרבה ממה שהראוטר היה אמור לספק.
ניסיתי להחליף הכל - ראוטר, פילטר, וחוט שמחבר בין הפילטר לראוטר. גם ניסיתי בהרבה מכשירים, וניסיתי גם חיבור חוטי. מה שלא החלפתי זה החור, אז אולי הם צודקים... -
@רפאל-vnkl אם הראוטר מקבל נתונים במהירות גבוהה אז זה אומר שהשקע תקין
-
@web_master אם ככה זה הרבה יותר לא הגיוני
זה אומר שהכל תקין, אבל שום מכשיר שמחובר אל הראוטר לא מקבל אינטרנט במהירות מהירה!
מה זה יכול להיות?? -
פוסט זה נמחק!
-
@רפאל-vnkl ככה זה צריך להיות, משתמשים רק בשני חוטים
אם תחבר את השניים הנותרים לא עשית כלום כי בחוט שמחבר בין הראוטר לשקע יש רק שני חוטים -
@קינג-קומפיוטר אז למה מיועדים שני החוטים האחרים?
-
@רפאל-vnkl למקרה שתרצה לחבר עוד קו
-
@קינג-קומפיוטר חיברתי את החדש. באמת הרבה יותר מהיר.
בבדיקת מהירות יוצא 95 מגה לשניה בהורדה (פעם קודמת זה היה ארבע חמש מגה לשניה), אבל בפועל שאני מוריד קבצים זה 10 מגה לשניה עם חוט ושש שבע מגה לשניה בלי חוט. למה זה קורה?? -
@רפאל-vnkl מוזר שהבעיה הייתה בשקע אבל ב"ה העיקר שהבעיה נפתרה
המהירות שיש לך עכשיו היא מעולה
בבדיקת מהירות הבדיקה היא לפי מגה ביט הנפח של הקבצים נמדד במגה בייט
כל 8 מגה ביט זה 1 מגה בייט ולכן אם אתה מקבל בבדיקת מהירות 100 מגה ביט מהירות ההורדה של הקובץ תהיה 12.5 מגה בייט לשניה -
@רפאל-vnkl חוץ ממה שכתב @קינג-קומפיוטר, בבדיקת מהירות מחשבים את כל התעבורה במחשב, בעוד שבהורדה דרך דפדפן יש עוד גורמים שמאטים את ההורדה (ולכן הורדה באמצעות idm וכדו' היא יותר מהירה)