בעיה | מופיע לי במחשב פתאום מסך כחול
-
איך זה קורה ומה אני עושה לסדר את זה.
קרה לאחר שהתקנתי אדובי סטודיו...
אבל אחרי זה מחקתי את התוכנה וזה ממשיך להיות ככה -
-
@ראובן-שבתי עשיתי גיבוי לדברים החשובים.
בלי התוכנות
התקנתי ווינדוס 10 חדש (יש אפשרות גם ל11), כל המערכת התפרמטה ואז התקנתי אופיס, אנטי וירוס וכל התוכנות הנזקקות, ואז שיחזרתי את הגיבוי... -
@יחיאל-האלוף קוראים לזה מסך כחול. זה בעיה נפוצה מוינדוס 10 ומעלה. אתה יכול לפתוח בהגדרות 'תיקון בעיות מסך כחול', או באתר של מייקרוספט יש שם דרך לטפל בזה. או להריץ על זה חיפוש בגוגל יש כמה אתרים שמטפלים בזה. וגם כאן בפורום דיברו ע"ז כמה פעמים
-
@יחיאל-האלוף כנראה יש עדין שאריות של אפליקציות. תעשה אתחול נקי ותראה מה מקריס את המערכת. (ראה פה)
-
@יחיאל-האלוף
זה שגיאה חמורה של ווינדוס תנסה לעשות שחזור לנקודת שחזור האחרונה -
@יחיאל-האלוף כתב בבעיה | מופיע לי במחשב פתאום מסך כחול:
איך זה קורה ומה אני עושה לסדר את זה.
קרה לאחר שהתקנתי אדובי סטודיו...
אבל אחרי זה מחקתי את התוכנה וזה ממשיך להיות ככהמסך כחול המופיע במחשב שלך מכונה בדרך כלל "מסך המוות הכחול" (BSOD). זה קורה בדרך כלל כאשר המחשב שלך נתקל בשגיאה קריטית ואינו מצליח להתאושש ממנה. הודעת השגיאה במסך הכחול עשויה לספק מידע על מה שגרם לשגיאה, אפשר לחפש את המידע ע''י קוד השגיאה
במקרה שלך, ייתכן שההתקנה של Adobe Studio גרמה לשגיאה, אך ייתכן גם שישנם גורמים נוספים שגרמו לקריסה. הנה כמה צעדים שתוכל לנקוט כדי לנסות ולתקן את הבעיה:
-
בדוק אם יש בעיות חומרה: הפעל בדיקת אבחון חומרה כדי לבדוק אם יש בעיות חומרה שעלולות לגרום לשגיאה.
-
הסר את ההתקנה של תוכנות שהותקנו לאחרונה: אם התקנת לאחרונה תוכנה חדשה כלשהי, נסה להסיר אותה כדי לראות אם זה פותר את הבעיה.
-
השתמש בשחזור מערכת: אם יש לך נקודת שחזור שנוצרה לפני שהבעיה התחילה, נסה להשתמש בשחזור המערכת כדי להחזיר את המחשב לנקודה זו.
-
הקלד בשורת הפקודה את : sfc /scannow כלי SFC יסרוק כעת את המערכת שלך עבור כל קבצי מערכת פגומים או חסרים וינסה לתקן אותם. תהליך זה עשוי להימשך זמן .
-
בדוק אם קיימים עדכונים: ודא שמערכת ההפעלה והדרייברים שלך מעודכנים.
6.אם כל זה לא עוזר גבה את הקבצים במחשב ע''י דיסק טכנאים ואז תעשה התקנה נקייה
בהצלחה!
-
-
6.אם כל זה לא עוזר גבה את הקבצים במחשב ע''י דיסק טכנאים ואז תעשה התקנה נקייה
בהצלחה!
איך אני עושה זאת....?
-
@יחיאל-האלוף אתה יכול להעתיק את הכל לדיסק אחר בעזרת זה קרדיט ל@KINGYOS ואז לעשות התקנה נקייה של ווינדוס חדש
-
@שימי-אברך הסתדרתי! תודה רבה לכל המסייעים!!!
-
-
@יחיאל-האלוף מה עשית?
תכתוב שיעזור לבאים אחריך..
זה אחד מהתקלות שהרבה מאוד פעמים אין להם פתרון -
@ראובן-שבתי עשיתי גיבוי לדברים החשובים.
בלי התוכנות
התקנתי ווינדוס 10 חדש (יש אפשרות גם ל11), כל המערכת התפרמטה ואז התקנתי אופיס, אנטי וירוס וכל התוכנות הנזקקות, ואז שיחזרתי את הגיבוי... -
-
-