בקשת מידע | כשר פליי ונטפרי הולך ביחד?
-
@אבירוביץ כתב בבקשת מידע | כשר פליי ונטפרי הולך ביחד?:
יש לי נטפרי בבית ואני רוצה לשים כשר פליי בטלפון, השאלה האם יהיה אפשר לגלוש בוייפיי של נטפרי?
אם המכשיר הוא מתחת אנדרואיד 6 אז כן, כמובן לפי מה שפתוח בנטפרי - שזה אומר שהרבה דברים שכשר פליי מתירים בנטפרי זה חסום.
אם מעל אנדרואיד 6 אז למשתמש הרגיל זה לא רלוונטי כי צריך להתקין תעודות אבטחה ברמת המערכת וכאשר יש כשר פליי בעיקרון זה לא אפשרי, אלא"כ קודם תעשה רוט ותתקין את התעודות אבטחה ואח"כ תתקין את הכשר פליי, וגם כל זה כמובן בהתאם למה שנטפרי מאשרים וכנ"ל. -
@אבירוביץ כתב בבקשת מידע | כשר פליי ונטפרי הולך ביחד?:
@דוד-חזן האם ניתן לעשות רוט למכשיר qin2 פרו שיש עליו גולד תקשורת? ואם כן האם יש כאן גרסא להנל?
יתכן שגולד כבר הכניסו את כל התעודות אבטחה (כך נוהגים יוצרי הגירסאות הישראלים) ואין צורך בכל התהליך.
בהנחה שאין להם אפשר לנסות לפנות אליהם (אולי יש להם דרך לעדכן מרחוק או עדכון גירסה וכדו'), כאן לא ינתן מענה כי המידע כולל פריצה של הגירסה (אפי' שזה לא המטרה) וכידוע בפורום לא מספקים מידע מסוג זה. -
@דוד-חזן תודה על התשובה המפורטת,
בגולד הכניסו באמת את התעודות אבטחה של נטפרי, ואני רוצה לעזוב את גולד ובשביל זה אני צריך לצרוב גרסה רגילה ואז להשים כשר פליי ,
ולכן רציתי לדעת האם זה הולך יחד והאם ניתן לחסוך את עלות הצריבה ולעשות את זה בעצמי