בקשת מידע | העברת קבצי ZIM כבדים מהמחשב לכרטיס זיכרון
-
יש לי קובץ ZIM שהורדתי ואני לא מצליח להעבירו לכרטיס זיכרון חיצוני הבנתי מחבר שזה בלל שהקובץ שוקל יותר מארבע ג'יגה אשמח לקבל מידע איך בכל אופן אוכל להעבירו (שמעתי שיש אופציות של פיצול אך לא הצלחתי לברר איך עושים זאת ) נ.ב. איני מוחה גדול ולכן אבקש שההסבר יהיה בלשון מופשטת וברורה
-
@אחד-משלנו-0 תעלה צילום של השגיאה נדע לעזור לך
מלמעלה איך שזה נראה תוכל לשנות סוג מחיצה לכרטיס ולהעתיק אליו מה שאתה רוצה -
@אחד-משלנו-0
@K-O-G
אם זה לנגן או פלאפון אז רובם תומכים רק בפורמט fat 32 (עד 4 גיגה) ולכן זה לא יעזור לשנות את פורמט הכרטיס
אם זה מיועד למחשב או למכשירים אחרים יתכן ויועיל לשנות את פורמט הכרטיס
אם זה רק להעביר את התוכן ממקום למקום קיימת תוכנה לפיצול קבצים
ולגבי פיצול קבצים ושימוש בהם בצורה נפרדת דובר רבות
כאן
וכאן -
@אחד-משלנו-0 כתב בבקשת מידע | העברת קבצי ZIM כבדים מהמחשב לכרטיס זיכרון:
יש לי קובץ ZIM שהורדתי ואני לא מצליח להעבירו לכרטיס זיכרון חיצוני הבנתי מחבר שזה בלל שהקובץ שוקל יותר מארבע ג'יגה אשמח לקבל מידע איך בכל אופן אוכל להעבירו (שמעתי שיש אופציות של פיצול אך לא הצלחתי לברר איך עושים זאת ) נ.ב. איני מוחה גדול ולכן אבקש שההסבר יהיה בלשון מופשטת וברורה
-
לא הבנתי אשמח אם תפרט יותר מה אני צריך לעשות, ובלשון מופשטת (כי אני לא מבין את כל הקודים שלכם) בתודה מראש
-
אם אתה רוצה להשתמש בקובץ כשהוא בכרטיס או בפלאפון אז אתה צריך להוריד את התוכנה הזו
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1614884388122-wmfilesplitter_1.2.3_he_setup_by_ehs.exe
ולהתקין.
התוכנה קלה ובעברית, תפצל דרכה את הקובץ ל- 2 או 3 קבצים
אח"כ תשנה את הסיומת של שמות הקבצים (אחרי הנקודה בשם של הקובץ) לפי הסדר ל ZIMAA/ZIMAB/ZIMAC
שים את כולם באותה תיקייה ותן לתוכנה/אפליקציה לסרוק אותםואם זה רק בשביל להעביר את הקובץ ממקום למקום תשתמש ב WinRaR
-
איך אני עושה את הפיצול? אין שם שום הסבר
-
@למה-מה-קרה כתב בבקשת מידע | העברת קבצי ZIM כבדים מהמחשב לכרטיס זיכרון:
@צצצצצ
מניסיון?
כי אני לא הצלחתי לעבוד עם המדריך הזהכן, הצלחתי.
@אחד-משלנו-0 כתב בבקשת מידע | העברת קבצי ZIM כבדים מהמחשב לכרטיס זיכרון:
איך אני עושה את הפיצול? אין שם שום הסבר
בוחרים ב"קובץ מקור" את הקובץ הרצוי
"ציין מספר חלקים:" תבחר לכמה אתה רוצה לפצל. וזהו!