שאלה | מכשיר הדרן עם סים נטפרי
-
@התקנת-סינונים
איך אפשר ליצור איתך קשר? -
@אני-אני-אני המייל שלי מופיע בפרופיל
-
@התקנת-סינונים
תוכל לשלוח את זה פה בצורה נורמלית פשוט בפרופיל זה הפוך ואני לא מצליח לקלוט מה בדיוק המייל שלך תודה -
פוסט זה נמחק!
-
@אני-אני-אני לא צריך להתקין וויפרי וגם לא בטוח שיתנו לך להתקין וויפרי על מערכת מולטימדיה כי יש להם כמה סוגים של טאבלטים שהם מאשרים להם וויפרי והשאר לא.
בכל מקרה ברגע שיש לך מכשיר הדרן עם נקודה חמה זה מוציא וויפי עם סינון של נטפרי אתה לא צריך שבמכשיר השני יהיה וויפרי -
@אני-אני-אני כן זה נותן וויפי של נטפרי בלי שיהיה מותקן כלום על המכשיר השני אבל הבעיה שהמכשיר השני יוכל לגלוש על וויפי פתוח ג"כ
-
@משה-ת במחילה מכבודכם...
זה ממש לא נכון...
לפחות לא במכשיר שלי...
יש לי מכשיר של הדרן..
ברגע שאתה פותח נקודה חמה בלי להתחבר לנטפרי, יהיה כתוב לך במכשיר המתחבר "מחובר"
אבל לא יהיה אינטרנט...
רק אם המכשיר השני יש בו וויפרי ואתה במכשיר של הדרן גם מתחבר לנטפרי, רק אז יהיה אינטרנט, כמובן מסונן של נטפרי...
אי אפשר להוציא ממכשיר של הדרן, אינטרנט פרוץ... -
@אני-אני-אני כתב בשאלה | מכשיר הדרן עם סים נטפרי:
אני מעונין בוויז, ספוטיפיי, בלוטות, ונקודה חמה
השאלה האם אפשר להכניס סים נטפרי במכשיר הדרן ואז יהיה אפשר לשתף אינטרנט לכל מכשיר (מולטימדיה לצורך הענין) והאם נטפרי והדרן יאשרו פתיחה של ספוטיפיי?אין לא בהדרן ולא בנטפרי ספוטיפיי לפי ידיעתי....
-
@aharon77 כשאני הייתי בהדרן ככה זה היה המכשיר פולט סינון של נטפרי גם אם במכשיר המתחבר אין סינון . לכאורה מבחינת היגיון אין הבדל כי המכשיר שפולט את הוויפי לא יכול לבחור איזה מכשירים יתחברו אליו כנלענ"ד
דבר שני יכול להיות שניסית לחבר מכשיר ולא עבד לך האינטרנט כי לא היה לך תעודת אבטחה על המכשיר
צריך לדבר עם שירות הלקוחות של הדרן ולשאול אותם ככה לפחות אמרו לי בזמנו -
@aharon77 כתב בשאלה | מכשיר הדרן עם סים נטפרי:
@משה-ת אין בעיה ..
רק אמרתי שאין מצב שזה פולט אינטרנט לא מסונן...
אם המכשיר שרוצה לקבל את האינטרנט פתוח בלי נטפרי (וויפרי), לא יהיה לו אינטרנט...
ואם לא הפעלת את הסינון של נטפרי במכשיר הפולט, לא יעבוד אינטרנט בכלללהדרן מוציא אינטרנט נטפרי
וממש אין צורך שהמכשיר המקבל יהיה עליו וויפרי -
@A0533057932 בלי וויפרי (או תעודת אבטחה) במכשיר המקבל, לא תוכל להתחבר ולגלוש מאינטרנט של נטפרי גם אם זה לא יהיה מכשיר של הדרן...
-
@aharon77 כתב בשאלה | מכשיר הדרן עם סים נטפרי:
@A0533057932 בלי וויפרי (או תעודת אבטחה) במכשיר המקבל, לא תוכל להתחבר ולגלוש מאינטרנט של נטפרי גם אם זה לא יהיה מכשיר של הדרן...
תיקון: בלי תעודת אבטחה
אם אתה רוצה להגביל את המכשיר המקבל לנטפרי בלבד, תוכל להתקין גם וויפרי אבל אין לזה שום קשר לנידון
בדיוק כמו במחשב -
@A0533057932
ניסיתי עם מכשיר הדרן להפעיל וויז במולטימדיה ללא הצלחה כתוב "מחובר ללא אינטרנט" (בסים רגיל של נטפרי זה עובד גם ללא תעודת אבטחה) -
@אני-אני-אני עשית את כל התהליך של הפעלת נקודה חמה בהדרן?
לחבר את הvpn של נטפרי, (לודאות שהvpn התחבר ע''י כניסה לדפדפן), הפעלת נקודה חמה, כניסה לעדכוני מערכת ואז ללחוץ על חיבור נקודה חמה לסינון נטפרי, לפעמים לא עוזר ללחוץ פעם אחת וצריך ללחוץ כמה פעמים
במולטימדיה מותקנת תעודת אבטחה?
(בעיקרון לא צריך תעודת אבטחה בשביל וייז, שים לב לפני שאתה מתקין תעודת אבטחה שחלק מתהליך ההתקנה דורש יצירת קוד למערכת ולפעמים א''א לבטל אותו) -
@קינג-קומפיוטר
לא ידעתי שצריך לעשות את הדברים האלה, איך להתחבר ל vpn נטפרי ולמה צריך להיכנס לעדכוני מערכת? -
@אני-אני-אני אתה חדש בהדרן?
צריך לעשות את כל התהליך הזה כדי להפעיל את הנקודה חמה
כל הדבר הזה זה קומבינה אחת גדולה ורעיון יצירתי של מישהו שם בהדרן אז כנראה לכן זה מסובך
בכל מקרה תיכנס לאפליקציה הדרן שירות ותמיכה תעבור למדריכים, דפדפנים ותבחר בנקודה חמה מסוננת, ושם מופיע מדריך מפורט עם תמונות איך להפעיל את הנקודה חמה
יש לך במכשיר דפדפן של נטפרי?
אם לא ברור לך מה הכוונה לדפדפן נטפרי תיכנס למידע על דפדפנים