יש סיכוי לקבל נתונים על כניסות לדרייב שלי בג'ימייל?
-
@שמעון-לאופר כנראה חלק מסינון הספאם.
-
@שמעון-לאופר תשאל את @google
מאיפה לי לדעת? -
אגב לא עובד לי הדיד לי הזה
-
@שמעון-לאופר
אין משהוא רע פשוט סמוב זה יותר זול ועד 200 אנשים בכל רשימת תפוצה זה חינם
עריכה: לא ידעתי שרב מסר זה 250.
אדרבא לך על זה. -
@זלמן אמר ביש סיכוי לקבל נתונים על כניסות לדרייב שלי בג'ימייל?:
טוב, בוא נעשה קצת סדר..
ביטלי לא חסום בנטפרי, אלא כל לינק שהמערכת של נטפרי מזהה גל של כניסות אליו הלינק נחסם אוטומטית כקובץ שפורסם לציבור.
ולכן, לא נכון יהיה לומר שהדרייב נחסם אלא הביטלי נחסם. אמנם ייתכן מאוד שגם הדרייב חווה גל של כניסות ולכן גם הוא נחסם כקובץ שפורסם לציבור.
לכן כשמבקשים בנטפרי לפתוח את הדרייב לדוגמה, יהיה נכון לתת להם לפתוח גם את ההפניה של הביטלי. כיון שבדרך כלל גם זה נחסם...עוד משהו?
כן, עוד משהו.
לא קשור בכלל ל"גל כניסות" או משהו כזה.
פשוט כל קישור מסוגים מסוימים - כגון קישורים של דרייב וכלי שיתוף קבצים אחרים, המתפרסמים באתרים ציבוריים כגון פורומים (בעיקר החרדיים) נחסם אוטומטית. ברגע הפרסום.
וגם אם תעשה ביטלי לקישור של הדרייב, הביטלי ייחסם בתור היעד שלו - אסביר: זה לא שביטלי נחסמים אוטומטית בפורומים, אלא הרובוט מזהה שהביטלי הזה מוביל לשיתוף קבצים ולכן הביטלי (והיעד שלו) נחסמים.
לא קשור לגל כניסות, גם אם אף אחד עוד לא נכנס זה ייחסם מיד שזה עולה לפורום. שליחה בפרטי לעולם לא נחסמת (אלא א"כ הייתה פעולה יזומה לחסימה).
קצת סדר. -
@chv הבנתי.
אבל אני אומר לך שהקישור לדרייב שלי עבר בהודעות מייל שבוע שלם ולא נחסם,
שמתי אותו לקיצור בביטלי ואז נחסם, (ואחרי שנטפרי פתחו לי כמובן נפתח גם בביטלי)
והיום ניסיתי שוב לדרייב אחר ונחסם בלי שהעברתי לאף אחד... כך שזה ודאי בגלל ביטלי
בקיצור ביטלי רשום אצל נטפרי כמקום שמעבירים בו חומר ולכן זה נחסם אוטו'. -
@שמעון-לאופר אמר ביש סיכוי לקבל נתונים על כניסות לדרייב שלי בג'ימייל?:
@chv הבנתי.
אבל אני אומר לך שהקישור לדרייב שלי עבר בהודעות מייל שבוע שלם ולא נחסם,
שמתי אותו לקיצור בביטלי ואז נחסם, (ואחרי שנטפרי פתחו לי כמובן נפתח גם בביטלי)עקפת על שלב נוסף שעשית - פרסמתי אותו במקום ציבורי. אם לא פרסמת אותו זה לא נחסם.
שיתפתי הרבה פעמים קישורים עם ביטלי ולא נחסמו בנטפרי. רק במקום ציבורי זה נחסם כאשר זה מוביל לשיתוף קבצים. אם זה לא מוביל לשיתוף קבצים זה לא ייחסם גם במקום ציבורי. רוצה לראות הדגמה חיה?
הכנתי הרגע קישור ביטלי עם לינק לפוסט האחרון שלך. הנה: https://bit.ly/2WbnDd7 "שותף במקום ציבורי" כמה שיילחצו על זה - זה לא ייחסם. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון-לאופר צודק. ביטלי שמוביל לדרייב נחסם מיד גם בלי שישותף במקום ציבורי.
מחקתי את הפוסטים השגויים. -
@שמעון-לאופר אמר ביש סיכוי לקבל נתונים על כניסות לדרייב שלי בג'ימייל?:
כל המיילם חוזרים אליי (כמו שקורה לי לפעמים עם קובץ מצורף)
זה בעיה שלך.
כמו שכתבתי כבר למעלה אני מכיר את ביטלי כבר המון זמן, (לא רק מכיר אלא משתמש ולא נאריך.. מי שמכיר אותי יודע למה..)
ותכלס, בחיים לא היה לי בעיה איתם!!!!!