באג | רוט לנגן M390
-
רכשתי נגן M390 (או בכינויו השני M200 Plus).
משום מה, כל הנסיונות לעשות לו ROOT נכשלו.
ניסיתי אפליקציות KingRoot, KingoRoot, Root Master. אבל השירוש נכשל.
בתוכנות PC של KingRoot, KingoRoot - לא זיהה את הנגן, למרות שהפעלתי מצב מפתח + ניפוי באגים.זו פעם ראשונה שאני מנסה לשרש.
פספסתי משהו? יש מישהו שהצליח?
בשרשור הזה יש כמה שהצליחו עם אותו נגן. -
@צדיק-0 כתב בבאג | רוט לנגן M390:
@חיפושית אגב זיהוי הנגן בתוכנה יכול לקחת יותר מחצי שעה (בנגן הזה ספציפית)
טוב שאתה אומר לי.
ספציפית לגבי דרייברים, באתר של OneClickRoot לא מצאתי את המכשיר M390.
מאוד יעזור לי אם תפנה אותי להורדת דרייבר מתאים. -
@חיפושית זה הדרייברים הכי טובים מניסין! השלישי מבינהם.
@צדיק-0 ולגבי הקליטה זה בכל ה MTK המוזמנים לוקח זמן להיקלט!
@חיפושית באפשרויות למפתחים יש אפשרות שנקראת ביטול OEM תפעיל את זה תעשה הפעלה מחדש, ואז תתקין את הקינגו הזה ספציפית ואז תעשה רוט דרך ה WIFI, זה יכול לקחת זמן! -
@שוקי-סגל לגבי הדרייברים 100 אחוז אלה הכי טובים
לגבי זמן הקליטה בתוכנה זה משתנה מאוד בין הנגנים הכשרתי עשרות נגנים שונים ויש כאלה שלוקח להם בדיוק 5 דקות ויש כאלה שלוקח חצי שעה ויותר לא כל הנגנים הסינים לוקח להם הרבה זמן
אבל הנגנים שלל החבה הזאת ספציפית (מהדי) ע"פ רוב לוקח להם זמן (חוץ מהM200 שהיה יחסית קצר אבל כבר אזל מהשוק) -
@חיפושית אני הצלחתי דרך קינגו רוט דרך המדריך שהיה פעם לרוט לנגן אנדרואיד 5...
צריך להוריד את ONE CLICK ROOT, לחבר למחשב ולהתקין דרכו את הדרייברים (הוא יזהה את המכשיר ויתקין דרייברים ואז יציק לרוטט את המכשיר בתשלום) ואז להתקין את קינגו רוט ולחבר את המכשיר עם באגים מופעל ואחרי דקה או שתיים התוכנה אמורה להתחיל לפעול. אם בניסיון הראשון זה לא עולה תנסה לנתק ולחבר מחדש וזה אמור לעבוד
קצת סבלנות והכל יסתדר...
בהצלחה! -
@שוקי-סגל כתב בבאג | רוט לנגן M390:
@צדיק-0 ולגבי הקליטה זה בכל ה MTK המוזמנים לוקח זמן להיקלט!
@חיפושית באפשרויות למפתחים יש אפשרות שנקראת ביטול OEM תפעיל את זה תעשה הפעלה מחדש, ואז תתקין את הקינגו הזה ספציפית ואז תעשה רוט דרך ה WIFI, זה יכול לקחת זמן!הדרך הזאות הכי טובה!
היא עובדת פיקס דרך המחשב זה יותר זמן בדרך כלל והרוט לא נשאר אלא עם השטלטות על הרוט! -
-
@צדיק-0 כתב בבאג | רוט לנגן M390:
קינגו רוט?????
תסביר למה אתה מתכוון אפליקציה או התוכנה האפליקציה היא עובדת בגרסה שהעלתי ובדרך שכתבתי!!!
אני מתכוון לתוכנה
-
@חיפושית באפשרויות למפתחים יש אפשרות שנקראת ביטול OEM תפעיל את זה תעשה הפעלה מחדש, ואז תתקין את הקינגו הזה ספציפית ואז תעשה רוט דרך ה WIFI, זה יכול לקחת זמן!
התקדם יותר מהגרסה הקודמת שהורדתי מהאתר הרשמי. אבל בסופו של דבר -
זו התוצאה:
@צדיק-0 ולגבי הקליטה זה בכל ה MTK המוזמנים לוקח זמן להיקלט@צדיק-0 כתב בבאג | רוט לנגן M390:
@2580 קינגו רוט לא מצליח על הנגן הזה תנסה אם קינג רוט וצריך לחכות הרבה זמן עד שנקלט
kingo אכל נכשל כפי שכתבתי.
אבל גם קינג: