באג | רוט לנגן M390
-
@danidani כתב בבאג | רוט לנגן M390:
@חיפושית אם אתה רוצה יש לי בוט מושרש bootimg.bin תחליף ל סיומת img
כפי שכתבתי בהודעה האחרונה, ב"ה הצלחתי לעשות ROOT. (אם כי לאחר מספר דקות המכשיר הפסיק להגיב ונאלצתי לכבות - הפסדתי את ההרשאות ROOT ).
לכן מעניינת אותי ההצעה שלך. אני אשמח אם תפרט לי מה עליי לעשות (זו פעם ראשונה שאני מתעסק בזה).
תודה! -
@danidani כתב בבאג | רוט לנגן M390:
@חיפושית יש את המדריך הזה שזה מתאים גם ל 390 https://mitmachim.top/topic/24819/מדריך-רוט-ל-jelly-2?_=1680431177192
בדיוק אני עובר על מדריך דומה:
https://mitmachim.top/topic/28376/מדריך-רוט-למכשירי-אנדרואיד-עם-מעבד-mtk-באמצעות-קובץ-boot-imgיש עדיפות לאחד מהם?
-
@צדיק-0 אפשר לעשות ניקוי רוט דרך האפליקציה של הרוט וזה כמו מחזיר מצב קודם שאין רוט וצריך לעשות ממש לא שזה מוסתר ואז זה כשר לגמרי!
@חיפושית גם באפליקציה צריך לעשות שוב פעם וחוזר חלילה, אבל חייבים ביטול OEM וזה עובד פיקס אבל אם אתה לא רוצה להסתבך, פשוט תקח את הבוט המושרש ותפליש אותו דרך SP למשל אם תסתבך אני מוכן לעזור לך מרחוק. -
@שוקי-סגל
ממש תודה על הנכונות לסייע. עכ"פ בסופו של דבר הסתדרתי באמצעות הדרך הזו שלך:
@שוקי-סגל כתב בבאג | רוט לנגן M390:@חיפושית באפשרויות למפתחים יש אפשרות שנקראת ביטול OEM תפעיל את זה תעשה הפעלה מחדש, ואז תתקין את הקינגו הזה ספציפית ואז תעשה רוט דרך ה WIFI, זה יכול לקחת זמן!
לאחר כמה הרצות, הרצתי שוב והבטחתי 20 ש"ח לצדקה... זה עבד.
הרווחתי גם הכשרה של הנגן, וגם שיפור עצום בצריכת הסוללה.
(לפני כן זלל לי אפילו 80% ביממה ללא שימוש. כעת שינוי ללא היכר, לאחר שהסרתי מספר יישומים ושירותים לא נחוצים).אז שוב תודה.
-
אז אם אני רוצה למעשה לעשות לנגן הזה רוט תמידי, איזה אפליקציה הכי מתאימה?
-
@שוקי-סגל כתב בבאג | רוט לנגן M390:
@חיפושית זה הדרייברים הכי טובים מניסין! השלישי מבינהם.
@חיפושית באפשרויות למפתחים יש אפשרות שנקראת ביטול OEM תפעיל את זה תעשה הפעלה מחדש, ואז תתקין את הקינגו הזה ספציפית ואז תעשה רוט דרך ה WIFI, זה יכול לקחת זמן!
@ציפור-ירוקה זה יש פה את האפליקציה תן לייק אם אתה מצליח!
-
@ציפור-ירוקה אפשריות למפתחים פתוח ניפוי באגים ובוטלאנדר פתוחים??
אם כן אז צריך לנסות כמה פעמים בסוף זה מצליח!! -
עובד! יש רוט!
תודה רבה לכולם -