בקשת מידע | מפות סמ"ש של החברה להגנת הטבע או של שביל נט?
-
אני מעוניין לרכוש מפות סמ"ש לאפליקציית אופראוד, ואני מתלבט בין שביל נט למפות הסמ"ש של החברה להגנת הטבע (האמת שדי ירד לי מהם כי הם שמאלנים, אבל אולי גם שביל נט, לך תדע..)
אשמח אם מי מחברי הפורום שמבין בענין הלז יוכל להציע את היתרונות והחסרונות של כל מפה, כולל המלצתו האישית.
שימו לב שאני כרגע בודק על המפות הדיגיטליות לאופראוד, אבל אשמח לשמוע גם מה מומלץ במפות מודפסות...
-
@מוטי-מן כתב בבקשת מידע | מפות סמ"ש של החברה להגנת הטבע או של שביל נט?:
אני מעוניין לרכוש מפות סמ"ש לאפליקציית אופראוד, ואני מתלבט בין שביל נט למפות הסמ"ש של החברה להגנת הטבע (האמת שדי ירד לי מהם כי הם שמאלנים, אבל אולי גם שביל נט, לך תדע..)
אשמח אם מי מחברי הפורום שמבין בענין הלז יוכל להציע את היתרונות והחסרונות של כל מפה, כולל המלצתו האישית.
שימו לב שאני כרגע בודק על המפות הדיגיטליות לאופראוד, אבל אשמח לשמוע גם מה מומלץ במפות מודפסות...
אני יודע לגבי המפות המודפסות... אומרים שסימון שבילים יותר מדוייק ושביל נט יותר מפורט... ככה שבדרך כלל כשאתה נמצא בשטח (עם מפות מודפסות...) לא כ"כ משנה הדיוק (כי זה באמת הבדלים קטנים שלא יגרמו בעיות...) אלא הפירוט כי מה שאתה צריך לדעת זה הכיוון ואיזה שביל מוביל לאיפה ואיפה הכי כדאי לפנות... (אתה גם לא יכול לדעת מיקום מדוייק של איפה שאתה נמצא... ככה שהדיוק הוא די מיותר....לענ"ד) ולכן המלצתי היא שביל נט...