בקשת מידע | רחפן כולל מסך מובנה
-
@3157686 זה נכון, אבל רק אם מדובר על רחפן בסיסי, כי למשל בDJI מיני מביק \ מיני 3 וכדו' לא צריך באמת לדעת להטיס אלא רק לדעת איך לא להרוס...
אגב, לרוב הדגמים של DJI יש שלט שאפשר לקנות ולא צריך סמארפון@mcnk כתב בבקשת מידע | רחפן כולל מסך מובנה:
אגב, לרוב הדגמים של DJI יש שלט שאפשר לקנות ולא צריך סמארפון
א. הוא עולה כמו סמארטפון (בסיסי).
ב. יש לו פונקציות של סמארטפון (אנדרואיד), ולכן הרבה מאלה שלא רוצים סמארטפון לא ירצו גם אותו, למרות הנראות... -
@mcnk כתב בבקשת מידע | רחפן כולל מסך מובנה:
ב. יש לו פונקציות של סמארטפון (אנדרואיד), ולכן הרבה מאלה שלא רוצים סמארטפון לא ירצו גם אותו, למרות הנראות...@dfhzrhree בחנות הרשמית שלהם בהרצליה זה עולה 500 ש"ח
-
@dfhzrhree בחנות הרשמית שלהם בהרצליה זה עולה 500 ש"ח
-
@dfhzrhree סליחה, צודק. שכחתי לציין
-
@3157686 כל אחד וידיעת הטסתו ברחפן.
זה גם תלוי בגיל.
ובאיכות הרחפן.@מים-אחרונים אני גם חשבתי שאני בקי בהטסת רחפנים ( היה לי 3 סוגים) והיום התרסק לי רחפן של 1300 ש''ח בגלל טעות קטנטנה.
-
@mcnk כתב בבקשת מידע | רחפן כולל מסך מובנה:
ב. יש לו פונקציות של סמארטפון (אנדרואיד), ולכן הרבה מאלה שלא רוצים סמארטפון לא ירצו גם אותו, למרות הנראות...@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | רחפן כולל מסך מובנה:
יש לו פונקציות של סמארטפון (אנדרואיד),
זה לא מדיוק, כי הם חסמו אותו לכל אפשרות אחרת מלבד האפליקציה של הרחפן ואם פורצים את זה אז אין אחריות.
אבל בכל אופן אני מסכים שאם מישהו בשום אופן לא רוצה אנדרואיד אז הוא לא יקנה את זה [למרות שא"כ הוא גם לא יקנה שום שיואמי משום סוג שהוא כי אולי אפשר לפרוץ את זה...] -
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | רחפן כולל מסך מובנה:
יש לו פונקציות של סמארטפון (אנדרואיד),
זה לא מדיוק, כי הם חסמו אותו לכל אפשרות אחרת מלבד האפליקציה של הרחפן ואם פורצים את זה אז אין אחריות.
אבל בכל אופן אני מסכים שאם מישהו בשום אופן לא רוצה אנדרואיד אז הוא לא יקנה את זה [למרות שא"כ הוא גם לא יקנה שום שיואמי משום סוג שהוא כי אולי אפשר לפרוץ את זה...] -
@dfhzrhree חבר שלי רנה שבוע שעבר וכך הוא דיווח לי
[לא בדקתי את זה בפועל] -
@dfhzrhree חבר שלי רנה שבוע שעבר וכך הוא דיווח לי
[לא בדקתי את זה בפועל] -
@3157686 זה נכון, אבל רק אם מדובר על רחפן בסיסי, כי למשל בDJI מיני מביק \ מיני 3 וכדו' לא צריך באמת לדעת להטיס אלא רק לדעת איך לא להרוס...
אגב, לרוב הדגמים של DJI יש שלט שאפשר לקנות ולא צריך סמארפון -