בקשה | מחפש ערוץ/ אתר / תוכנה - ללימוד אנגלית חינם
-
@menajemmendel כתב בבקשה | מחפש ערוץ/ אתר / תוכנה - ללימוד אנגלית חינם:
FUNEASYLEARN
יש בזה אופציה ללמוד אונללין במחשב?
-
אם אתה מחפש רק מילים, לא לימוד ממש את שפה כמו שצריך (אם בניית משפטים וכו') אתה יכול לנסות אם ANKI, יש חפיסות של הרבה מילים מוכנים כבר https://ankiweb.net/shared/decks/hebrew
לדוגמא זה
https://ankiweb.net/shared/info/2939228610
ויש שם עוד הרבה
אני לא מכיר אף אחד מהם.
אני לא יודע מה הרמה שלך אבל אני לא הייתי ממליץ למי שרוצה ללמוד אנגלית (או כל שפה אחרת) ללמוד מילים מילים בנפרד, זה דרך הקצרה כדי לא להגיע לשום מקום
למתחילים יש תוכנה/אתר/אפליקציה מאד חמודה, אם המון חזרות וכו' ממש חוותי, אשתי נהנתה מאד,
FUNEASYLEARN
וכן DUOLINGOאני ברמה של מדבר אנגלית באופן סביר, וצריך להגיע לרמה של דיבור שוטף
-
לגבי השאלה אם אפשר אונליין, אז כן, בDUOLINGO כן, וFUNEASYLEARN בעיקרון כן, אבל כמדומני שבזמנו עשה לי בעיות אם נטפרי [לא שהם לא רצו לפתוח, אלא מהמקרים שצריכים לעשות הקטלת תעבורת ולשלוח להם וכו' וכו' עד שמצליחים שיעבוד היטב, אבל אני לא בטוח, יכול להיות שבסוף כן עבד טוב לא זוכר]
אבל בכל אופן לאור מה שכתבת שאתה דובר אנגלית סביר (ואיני בטוח למה אתה מתכוון סביר, שכל אחד קורא סביר למשהו אחר) אבל אם אתה קורא סביר למה שאני קורא סביר, אז לא נראה לי שהתוכנות האלה יעזור לך,במקרה הזה אני כן הייתי ממליץ קצת על אנקי ויותר על לקראו הרבה, או אם אתה חס על זמנך, או שאין לך סבלנות לקראו לשמוע הרצאות או שיעורים באנגלית,
גם שיעורי תורה אתה יכול, ואם הרמה שלך עדיין לא ממש בשביל להבין שיעור שלם, אז יש רבנים לדוגמא רבי אשר וייס שליט''א שיש להם שיעורים על אותו נושא גם בעברית וגם באנגלית, אז אתה יכול לשמוע פעם אחד את השיעור בעברית ושככה תדע מראש מה פחות או יותר הולך לומר, ואז לשמוע אותו באנגלית, כמה פעמים,
כי זה רק ענין של תרגול
לחלופין אם אתה מעדיף לא דברי תורה (כגון ללמוד את זה במקומות המטונפים) אתה יכול הרצאות בנושאים אחרים, ופשוט
-
@menajemmendel תודה על התגובה
אני יסביר מה נקרא סביר אצלי.
אני מתמקד יותר בתחום הדיבור מאשר הקריאה
סביר: כשאני מדבר אם מישהו אנגלית - מישהו שנולד וגר בבריטנייה, אז אני יכול לנהל איתו שיחה במצב שאני מבין כמעט הכל משהו כמו % 90
אני מעוניין להגיע למצב של דיבור של 100 אחוז
במצב שוטף ולהבין כל מילה
ברמה של דיבור עברית ( אני ישראלי מלידה ) -
לגבי השאלה אם אפשר אונליין, אז כן, בDUOLINGO כן, וFUNEASYLEARN בעיקרון כן, אבל כמדומני שבזמנו עשה לי בעיות אם נטפרי [לא שהם לא רצו לפתוח, אלא מהמקרים שצריכים לעשות הקטלת תעבורת ולשלוח להם וכו' וכו' עד שמצליחים שיעבוד היטב, אבל אני לא בטוח, יכול להיות שבסוף כן עבד טוב לא זוכר]
אבל בכל אופן לאור מה שכתבת שאתה דובר אנגלית סביר (ואיני בטוח למה אתה מתכוון סביר, שכל אחד קורא סביר למשהו אחר) אבל אם אתה קורא סביר למה שאני קורא סביר, אז לא נראה לי שהתוכנות האלה יעזור לך,במקרה הזה אני כן הייתי ממליץ קצת על אנקי ויותר על לקראו הרבה, או אם אתה חס על זמנך, או שאין לך סבלנות לקראו לשמוע הרצאות או שיעורים באנגלית,
גם שיעורי תורה אתה יכול, ואם הרמה שלך עדיין לא ממש בשביל להבין שיעור שלם, אז יש רבנים לדוגמא רבי אשר וייס שליט''א שיש להם שיעורים על אותו נושא גם בעברית וגם באנגלית, אז אתה יכול לשמוע פעם אחד את השיעור בעברית ושככה תדע מראש מה פחות או יותר הולך לומר, ואז לשמוע אותו באנגלית, כמה פעמים,
כי זה רק ענין של תרגול
לחלופין אם אתה מעדיף לא דברי תורה (כגון ללמוד את זה במקומות המטונפים) אתה יכול הרצאות בנושאים אחרים, ופשוט
איפה אני יכול למצוא פודקאסטים מענינים באנגלית?
-
פודקסטים אין לי מושג, ובמיוחד בנטפרי אין לי מושג איך זה עובד,
אבל אתה יכול לחפש על כל נושא שרק תרצה הצראות ביוטוב, ולשלחו אותם לבדיקה
ואתה יכול להמר את זה לMP3
כלומר להוריד את זה, ולהשאיר רק השמע, ולשים אותם בנגן וכדו'