הצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון
-
@פקז כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
@A0533057932 הם לא מחייבים אף אחד אבל אם הם לא עושים את זה לרווח כספי אז שיבקשו הסבר למה הבן אדם רוצה להסיר לא שמחייבים מי שרוצה לעזוב לשלם 100 שקל
כי אם היה ניתן להסיר בלי תשלום
לא היה בזה שום תועלת -
@פקז כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
@A0533057932
@פקז כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:@A0533057932 אז שיבקשו הסבר למה הבן אדם רוצה להסיר
א. לא חייבים לך כלום
ב. מה לא מובן במה שעניתי לך?
תוכנה שניתן להסיר בלחיצת כפתור
היא לא שווה כלום -
@פקז אני חושב שלא הבנת
מי שמתקין את התוכנה הוא אומר לנט פרי בהתקנת התוכנה אני מבקש שתשמרו עלי שלא אכשל חלילה.
עכשיו אם בן אדם ברגע של משבר, ורוצה נניח להוריד סידרה מיוטיוב או מכל מקום אחר, ברור לו ברגעים הללו שאם הוא ישלח בקשה לנטפרי אני מעוניין להוריד סידרה מסוימת הם לא יתנו לו, אז הוא יבקש כי חשוב לו נורא משהו מסוים,
כאן נכנסת נטפרי ואומרת אני לא אתן לך ליפול ולכן לא נפתח לך
במקרה שבאמת חשוב (וסתם במקרה של יצרו גובר עליו) אני חושב שמאה ש"ח היא סכום סביר בהחלט. -
@צור כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
במקרה שבאמת חשוב (וסתם במקרה של יצרו גובר עליו) אני חושב שמאה ש"ח היא סכום סביר בהחלט.
אגב, סתם ספוילר, נטפרי עובדים עכשיו על וויפרי 3, עם כמה שיפורים משמעותיים. ביניהם אפשרות לבחור בהתקנה אם סכום התשלום יהיה 50 ש"ח, 100 או 200.
-
@יהודה-12 כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
@NH-LOCAL כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
אתה יודע, הסיבה שנטפרי הגדירו שוויפרי תתחבר רק לנטפרי, זה בגלל שהם נטפרי... דהיינו מניעים כלכליים בסופו של דבר
נטפרי זה עמותה ללא מטרות רווח. (אני נתתי את הדיסלייק, כי על השמצות ללא בסיס אני חושב שזה מגיע).
וממה שאני יודע הם באמת לא מרוויחים.
יש הרבה (מאוד, בציבור שאני מכיר) ובתוכם אני שאוחזים שמה שלא נטפרי זה רמה אחרת של סינון לגמרי.
אם כך לנטפרי גם מותר לאחוז כך, וכנגזרת מכך לא לתת אפשרות התחברות לסינונים אחרים.לעצם העניין שהוצע כאן של חסימת מחשב מהתחברות לרשת לא מסוננת, אני חושב שזה חיובי.
כלכלי זה לא, לעניות דעתי.
מהניסיון שלי הרבה מאלו שמסירים את החסימות מוצא את הדרכים לא לשלם ...בסופו של דבר המנהלים והעובדים מקבלים משכורת...
אם כי, אני לא חושב שבאמת יש להם תאוות ממון כי מלכתחילה להקים סינון שיתחרה בכל הסינונים שכבר היו בזמנו לא היה רעיון כלכלי כי אם רצון אמיתי לעזור ולהגן על ציבור גדול אחר -
@ראובן-שבתי לגבי תוכנה שתאפשר כמה סינונים - יש משהו כזה לאאוטנט.
לצערי, אין לי יכולת כרגע לבדוק פרטים מדוייקים יותר,
וגם אם שמעתי נכון - יתכן שלעת עתה יש עם זה כמה בעיות בחלונות 11.אבל אם זה מאוד חשוב לך, אולי תוכל ליצור איתם קשר כדי לבדוק זאת.