הצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון
-
@ראובן-שבתי
נתיב הינו סינון ברמת המחשב - כך שאפקטיבית הוא בעצם יוצר את מה שאתה רצית.
אבל אתה כנראה רוצה משהו חינמי............... -
@pcinfogmach לא, זה פשוט לא קשור.
הוא לא רוצה נתיב; הוא רוצה תוכנה שתמנע ממנו להתחבר לרשת פרוצה.
אבל שהוא כן יוכל להשתמש ברימון\אתרוג\נטפרי\נעם -
פוסט זה נמחק!
-
@חובבן-מקצועי כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
@מישהו12 הוא התכווין לשאול, איפה הוא פוגש את כל הרשתות הללו, שכן בעצם כל אחד גולש ברשת שלו, אז שכל אחד יתקין את חוסם הרשתות של תוכנת ההגנה שיש לו...
(ואם בכל תשאל למה צריך להתקין תוכנה שפותחת את כולם? אולי בשביל מי שפורץ רשתות, ורוצה לפרוץ רק לרשתות כשרות....)בשביל מי שהולך עם מחשב נייד. ולפעמים יש לו (למשל, אצל סבא וסבתא) רימון, לפעמים (למשל, בבית) נטפרי, ולפעמים (למשל, במשרד) אתרוג.
אבל הוא לא רוצה שהוא יוכל להתחבר לWIFI של האוטובוס, למשל
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@חובבן-מקצועי אפשר לעשות כמו שהציעו מקודם רק נטפרי אתרוג ונתיב וברור שאף אחת מהחברות יסכימו לעשות דבר כזה, זה חייב להיות מישהו חיצוני
ואף אחד לא התייחס למה ש @ראובן-שבתי כתב בחלק השני של דבריו
@ראובן-שבתי כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:ב. ליצור תעודת אבטחה אחת שכוללת תעודה לכל הסינונים יחד.
מי מסוגל ליצור דבר כזה? -
פוסט זה נמחק!
-
@NH-LOCAL כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
@חובבן-מקצועי כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
@מישהו12 רימון זה לא באמת הגנה, ההגנה היחידה שאפשר לסמוך עליה זה נטפרי, ובעצם כל מה שיכול להתחבר למה שהוא לא נטפרי, זה כמו לגלוש בלי הגנה...
(כך שבכלל לא מובן מה העניין בזה...)אתה יודע, הסיבה שנטפרי הגדירו שוויפרי תתחבר רק לנטפרי, זה בגלל שהם נטפרי... דהיינו מניעים כלכליים בסופו של דבר
לא מדוייק. כי נטפרי לא מכריחים אף אחד להתקין את התוכנה, זה רק למי שרוצה.
לאחרונה רציתי להסיר את התוכנה מאיזה מחשב של אברך חבר שלי בכדי להתחבר לרשת אחרת (מסוננת, אתרוג) בכדי לעדכן תוכנה מסויימת, והאברך לא הסכים בשופו"א, מבחינתו נטפרי, ורק הם מסננים כהלכה. (מה שנכון..............) -
@ישראל-קונצברג כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
Spoiler לאחרונה רציתי להסיר את התוכנה מאיזה מחשב של אברך חבר שלי בכדי להתחבר לרשת אחרת (מסוננת, אתרוג) בכדי לעדכן תוכנה מסויימת, והאברך לא הסכים בשופו"א, מבחינתו נטפרי, ורק הם מזננים כהלכה. (מה שנכון..............)לגמרי מדויק. זה שהם לא מכריחים לא סותר את העובדה שיש להם אינטרס כלכלי שיתקינו את הוויפרי. ממ"נ, או שיבקשו הסרה תמורת 100 ש"ח, או שיאלצו להשתמש רק בסינון שלהם.
קוראים לזה...
...רווח נקי -
@ישראל-קונצברג כתב בהצעת ייעול | תוכנה בסגנון ווייפרי שתחסום רק רשת ללא סינון:
Spoiler לאחרונה רציתי להסיר את התוכנה מאיזה מחשב של אברך חבר שלי בכדי להתחבר לרשת אחרת (מסוננת, אתרוג) בכדי לעדכן תוכנה מסויימת, והאברך לא הסכים בשופו"א, מבחינתו נטפרי, ורק הם מזננים כהלכה. (מה שנכון..............)לגמרי מדויק. זה שהם לא מכריחים לא סותר את העובדה שיש להם אינטרס כלכלי שיתקינו את הוויפרי. ממ"נ, או שיבקשו הסרה תמורת 100 ש"ח, או שיאלצו להשתמש רק בסינון שלהם.
קוראים לזה...
...רווח נקייש בזה, אך אחרי הכל אם לא יבקשו על ההסרה זה לא יהיה אפקטיבי.
אך כמובן שזה גם אינטרס כלכלי.
ובא לא נסטה מהנושא החשוב ש @ראובן-שבתי הציע.
שאלת תם: יש אולי אפשרות לנתח את התוכנה של נטפרי ולפי זה לבנות משהו? -
@ישראל-קונצברג מי שיודע לנתח את התוכנה של נטפרי, גם יודע איך להסיר אותה... (אני מכיר אחד כזה)
-
גם יודע איך להסיר אותה... (אני מכיר אחד כזה)
צריך להיות מומחה גדול?
וגם, אנשים כאלה (וגם אלה שלא) יכולים גם להיכנס לחנות ולקנות סמארטפון עם סים לא מסונן רח"ל ה"י.
הפתרון מיועד למי שרוצה להגן על עצמו והילדים וכדו' ברמה הבסיסית, כמובן לא תוכנה שאפשר להסירה בקלות, אך גם לא מאובטחת ברמה הרמטית לגמרי שא"א להסירה בשום דרך. -
אבקש לא ליסטות מהנושא
עברתי כעת על השרשור אני רואה שהעסק הובן
מי יכול ליצור דבר כזה? -
אתה יודע, הסיבה שנטפרי הגדירו שוויפרי תתחבר רק לנטפרי, זה בגלל שהם נטפרי... דהיינו מניעים כלכליים בסופו של דבר
נטפרי זה עמותה ללא מטרות רווח. (אני נתתי את הדיסלייק, כי על השמצות ללא בסיס אני חושב שזה מגיע).
וממה שאני יודע הם באמת לא מרוויחים.
יש הרבה (מאוד, בציבור שאני מכיר) ובתוכם אני שאוחזים שמה שלא נטפרי זה רמה אחרת של סינון לגמרי.
אם כך לנטפרי גם מותר לאחוז כך, וכנגזרת מכך לא לתת אפשרות התחברות לסינונים אחרים.לעצם העניין שהוצע כאן של חסימת מחשב מהתחברות לרשת לא מסוננת, אני חושב שזה חיובי.
כלכלי זה לא, לעניות דעתי.
מהניסיון שלי הרבה מאלו שמסירים את החסימות מוצא את הדרכים לא לשלם ...