בקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך
-
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
@MERS כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
מישהו אמור להתחבר אלי מרחוק בימים הקרובים למחשב ואני צריך הסרטה מלאה של כל הפעילות שלו בלי שהוא ידע שזה מוסרט [שיהיה נסתר לגמרי].
אשמח אם מישהו מכיר איזה כלי מתאים.
תודה רבה.לא יודע אם רלוונטי לתנאים שלך
אבל אם הוא נכנס מרחוק שים מצלמה חיצונית מול המסך הוא ודאי לא ידע
כל תוכנה של צילום מסך אמורה לרוץ על השולחן עבודה ויש לה ממשקזהו שזה מידי מורכב, הוא אמור להריץ איזו פקודה שאותה אני צריך ויהיה קשה מאוד לקלוט את זה במצלמה חיצונית...
הוא לא יחפור אם יש הסרטה [כך בכל אופן פעם שעברה] אבל אני לא רוצה שיהיה משהו ממזער אפילו לחלונית הקטנה בצד שמאל כי אם הוא יראה בטעות זה לא יהיה נעים... -
מישהו אמור להתחבר אלי מרחוק בימים הקרובים למחשב ואני צריך הסרטה מלאה של כל הפעילות שלו בלי שהוא ידע שזה מוסרט [שיהיה נסתר לגמרי].
תודה רבה.זה יכול להיות טוב.
מדובר בתוסף כרום, אל תצמיד אותו למסך הכרום הראשי, לא סביר שההוא ייכנס לבדוק איזה תוספים רצים ברקע.
לגבי הרעיון הנחמד של @דנבו - זה לא יילך בדרך הזאת, בדקתי.@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
וויפרי
אין מה להסריט... אתה מוריד תוכנת הסרה וחלאס. (מנסיון אישי )
-
@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
@דנבו
רעיון יפה, אבל צריך לבדוק אם זה מסריט את כל המסכים@MERS למה יש לי תחושה שזה על וויפרי? אשמח אם תתקן אותי אם אני טועה
טעות גמורה.
מדובר בתכנה אחרת לגמרי הרצת פקודה בטרמינל מיוחד שאני אפילו לא יודע באיזו שפה הוא עובד..... -
@גיפה כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
מדובר בתוסף כרום, אל תצמיד אותו למסך הכרום הראשי, לא סביר שההוא ייכנס לבדוק איזה תוספים רצים ברקע.
לגבי הרעיון הנחמד של @דנבו - זה לא יילך בדרך הזאת, בדקתי.@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
וויפרי
אין מה להסריט... אתה מוריד תוכנת הסרה וחלאס. (מנסיון אישי )
וויפרי?
אין לזה תכנת הסרה - זה עולה 100 ש"ח [יש רק דרך אחת להוריד אותו בחינם ואכמ"ל] -
@גיפה כתב בבקשת מידע | כלי נסתר להסרטת מסך:
מדובר בתוסף כרום, אל תצמיד אותו למסך הכרום הראשי, לא סביר שההוא ייכנס לבדוק איזה תוספים רצים ברקע.איך אני מתקין [לא מופיע לי קישור תואם - המקום של הקישור ריק..]
תודה רבה