שיתוף | אפליקציות מומלצות להצגת מהירות האינטרנט - מומלץ בכל מכשיר!!
-
אני מעלה את האפליקציות האלה מכיון שאני הרבה זמן חיפשתי אפליקציות כאלה שיאפשרו לי לראות את מהירות האינטרנט והורדה בזמן אמת כל העת בשורת המצב, אני חושב שזה אפליקציה מאוד בסיסית שמאפשרת לך גם לראות במדוייק איפה יש לך יותר קליטה ואיפה הכי כדאי להניח את הפלאפון בזמן הורדה ממושכת ובכלל, (אגב בחלק ממכשירי שיואמי ניתן להפעיל את הפונקציה הזאת דרך ההגדרות)
אני אישית ממליץ על האפליקציה הראשונה אבל אתם מוזמנים לבדוק בעצמכם!!
1. Internet Speed Meter Lite
אפליקציה nternet Speed Meter Lite היא אפליקציה קלה ושימושית למעקב אחר מהירות האינטרנט שלך. היא מציגה את מהירות האינטרנט שלך בשורת המצב ומציג נתונים שנצרכו בשורת ההתראות. זה גם מראה לך את השימוש היומי בתעבורת הנתונים בסרגל ההתראות. יש לו נתונים סטטיסטיים נפרדים עבור רשתות סלולריות ו-WiFi.
יש באפליקציה עברית מלאה אפליקציה מאוד נוחה וקלילה. מומלץ!!
2. Live Net Speed Meter
Live Net Speed Meter היא אפליקציה קלה מאוד של 90 קילובייט בלבד והיא לא צורכת כמות משמעותית של סוללה, זה אפליקציה חסכונית בסוללה ואינה תופסת שטח אחסון משמעותי במכשיר.
3. Internet Speed Meter
Internet Speed Meter כמו שתי האפליקציות לעיל עוקב אחר השימוש בעבר בנתונים של 30 יום ודבר אחד ששונה הוא שהוא מספק תכונה למעבר בין נושאים בהירים לכהים. מד מהירות האינטרנט מציג את השימוש ברשת בארבע קטגוריות כמו WiFi בשעות היום, WiFi בשעות הלילה, ניידים בשעות היום וניידים בלילה. זה יעזור לנו לזהות לא רק באיזה חלק של היום נעשה שימוש רב בנתונים שלנו, אלא גם יראה לנו אם משתמשים יותר ב-WiFi או ברשת סלולרית.
4. Network Speed-Internet Speed Meter- Indicator
ניתן לראות את מהירות האינטרנט לא רק בשורת המצב אלא גם בווידג'טים צפים ומציג את הסטיסטיקה כפי שמובא בצילום מסך. הוא מציג מהירות אינטרנט בזמן אמת וחסכוני בסוללה. יש לו אפשרויות התאמה אישית והוא גם מציג פינג המשמש להצגת יציבות הרשת. זה יכול לנטר את תעבורת הנתונים שלך במשך כחודש ומציג את השימוש היומי בנתונים בחלל ההתראות.