בקשת מידע | מחשב נייד - זה או זה?
-
@יעקב-אליעזר דווקא היא מגיעה 42 וואט ולא 39 כמו בלנובו
-
@m-imreymoshe מתנצל הייתי בטוח לא לקנות 8 לא קראתי טוב מתנצל
-
@בן-דוד
רק נכתוב פה כלל אחד שאני רואה שאנשים נופלים בו שושב ושוב
יש מחשבים טובים ומחשבים פשוטים ויש מחשבי ביניים
לא ללכת על מחשבי ביניים!!!!!!!!!!!!!!!
אם אתה צריך מחשב פשוט אל תלך על ההכי פשוט אלא על דרגה אחד יותר
ואם אתה צריך מחשב קצת יותר טוב אל תלך על ההכי פשוט של הסוג היותר טוב אלא על דרגה אחת יותר.לפעמים יש לנו תקציב שאנו רוצים לעמוד בו אבל זה גורם לנו לקנות מחשב חפלפ - וחבל......
אם זה מה שאתה צריך תמתין טיפה ותחסוך עוד קצת כסף ותקנה משהו שעובד בלי בעיות. -
-
@משה-ת תעשה עדכון ביוס יש מצב גדול שיפתור
לצד שלא נדלק יש לדל מעלה ענקית שאפשר לאפס ביוס דרך הכפתורים בלי לפתוח כלום
אתה לוחץ על הכפתורים כונטרול ו אסקייפ ומכניס את המטען ואז יעלה חלון אם אופציה לאיפוס תעשה כונטרול + אלט + דליט (הפעלה מחדש)
בטוח ידלק
שוב לפתור מהשורש עדכון ביוס ואם לא שירות לקוחות של דל
לגבי המחירים של הלטיטוד יש סדרת 3000 בלטיטוד שקצת חסרה בישראל המחירים שלה בסביבות ה 3500
כרגע מה שזמין זה רק סדרת 5000 שהם מחשבים מדהימים אבל עולים 4500 בערך ומעלה ואגב לטיטוד יכולים להגיע עם 5 שנות אחריו ת שזה מעיד כמה המוצרים איכותיים -
@יוני-1 אתה בטוח שהווסטרו יותר מהאינספריון כי לי זה לא נראה ככה? גם מבחינת הנראות של המחשב נראה שיותר השקיעו עליו.
איך עושים עדכון ביוס? זה ימחק לי את התוכן של המחשב?
השיטה שהזכרת לעיל ניסיתי אותה והיא לא עובדת כי המחשב בכלל נדלק כאילו שבק רק אחרי כמה זמן פתאום נדלקת הנורה ככה שהאופציה הזאת לא תעזור אולי עדכון כמו שאמרת
יש לי אינספריון 5510 -
@משה-ת שים לב
הדגם שלך זה 5510
המספר הראשון מעיד על הרמה בסדרה השני מעיד על הגודל השלישי והרביעי משתני לפי שנת ייצור וכאלה או לפי מפרט שונה אין בזה כלל שידוע לי
אז ישלך מחשב מסדרת 5000 לא סתם הוא מושקע יותר מווסטורו 3000 (3501 ) תעקב אחרי המספרים
תקח ווסטרו 5510 תראה שהוא איכותי יותר משלך