בעיה | מחשב די חדש נתקע
-
שלום לכולם
קניתי מחשב בכ5000 ש"ח אפילו שאין לי תוכנות כבדות וכדו' אבל רציתי משהו שירוץ לי בלי שום בעיה ובלי שום תקיעות
אך דא עקא שבזמן האחרון המחשב ממש נתקע ועובד בצורה מאד איטית גם בפעולות ממש פשוטות כגון פתיחת סייר הקבצים וכדומה בזמן ששום תכנה לא פתוחה.
מצרף תמונה של המפרט
אודה מאד למי שיוכל לעזור לי בעניין
(נ.ב. יש לי חשש שיש בעיה עם המאוורר של הקירור איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?) -
שלום לכולם
קניתי מחשב בכ5000 ש"ח אפילו שאין לי תוכנות כבדות וכדו' אבל רציתי משהו שירוץ לי בלי שום בעיה ובלי שום תקיעות
אך דא עקא שבזמן האחרון המחשב ממש נתקע ועובד בצורה מאד איטית גם בפעולות ממש פשוטות כגון פתיחת סייר הקבצים וכדומה בזמן ששום תכנה לא פתוחה.
מצרף תמונה של המפרט
(נ.ב. יש לי חשש שיש בעיה עם המאוורר של הקירור איך אני יכול לבדוק אם הוא תקין?) -
@sxsx זהו שאין שוב דבר שצורך גם בזמנים שהמחשב נתקע אני ממיין לפי צריכת CPU וזה אוחז באחוזים בודדים
אבל בסטטוסון של מכון כתר תורה זה כן מציג לי שימוש של 50 עד 98 אחוז בזמן שניתקע המחשב (אבל זה גם יכול להיות על אחוזים בודדים גם שם) -
@ישעיהו-כץ הוא לא עולה אוטומטית אני מפעיל ידנית לפעמים כדי לראות למה נתקע
-
שלום לכולם
מצרף תמונה של המפרט
שלום לכולם
מצרף תמונה של המפרט
@YOLEVI אתה מפעיל מחדש את המחשב מידי פעם? לפעמים יש עומס על המערכת (בעיקר זיכרון ה-RAM) שמתאפס מתי שמפעילים מחדש.
-
@YOLEVI ככלל אני מנסה להבין, אם המחשב חדש מדוע לא לפנות לחנות? על כזה מפרט ומחיר, סביר להניח שיש אחריות לפחות שנה אם לא שלוש... או שמא קנית באיזה קומבינה
-
@Harwona אכן היום דיברתי איתם ומתברר שבאמת יש בעיה ידועה עם המאוורר צריך להגיע אלי טכנאי מתי שהוא מקווה שזה יפתור את הבעיה