הצבעה הפוכה - חוסר הסכמה
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@מישהו12 לדוגמא הספציפית שלך, פשוט שלא. אני אחדד ע"פ הדברים שלך, שרק בתחום שלך. (תיקנתי אחרי הערתך החכמה והמחכימה)
אולי,אם יחליטו שכן (אני מתנגד בכל תוקף) אז לכל נושא יהיה את המומחים שלו שרק הם רשאים לכתב שנושא זה דיסלייק? זה יהיה קבוצה שקל להצקבל אליה אבל מספיק כדי שאנשים לא יחלקו חופשי דיסלייקים איפה שהם לא מבינים
-
@מישהו12 אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@מישהו12 לדוגמא הספציפית שלך, פשוט שלא. אני אחדד ע"פ הדברים שלך, שרק בתחום שלך. (תיקנתי אחרי הערתך החכמה והמחכימה)
אולי,אם יחליטו שכן (אני מתנגד בכל תוקף) אז לכל נושא יהיה את המומחים שלו שרק הם רשאים לכתב שנושא זה דיסלייק? זה יהיה קבוצה שקל להצקבל אליה אבל מספיק כדי שאנשים לא יחלקו חופשי דיסלייקים איפה שהם לא מבינים
בתחומים זה תלוי לפי המוניטין
-
@QJDTOP אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@מישהו12 אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
בתחומים זה תלוי לפי המוניטין
אבל אנחנו במתמחים טופ....ואני חושב שככה גם אדם עם הרבה מוניטן בגלל שהוא מומחה בנושא אחד לא יוכל לתת דיסלייק סתם בנושא אחר...