הצבעה הפוכה - חוסר הסכמה
-
@איש-אמת אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@אלישי אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
אז הוא יקבל דיסלייק
מה יעזור הדיס ליק כל אחד יעשה דיסליק על דבר שלא ימצא חן בעיניו ולא נדע מי הצודק
אז במקום דיסליק שיכתוב תגובה שגם ידעו מי הוא וגם נוכל לשפוט את דעתו בענייןדהיינו ממש לקחת מישהו ולנתח אותו ברבים ???
-
אני ראיתי שיש בתחומים אופציה להצביע דיסלייק!
הצעתי לשפר בשביל שישאר מה ש @איש-אמת אמרמה יעזור הדיסלייק כל אחד יעשה דיסלייק על דבר שלא ימצא חן בעיניו ולא נדע מי הצודק
אז במקום דיסלייק שיכתוב תגובה שגם ידעו מי הוא וגם נוכל לשפוט את דעתו בענייןלעשות לייד הדיסלייק כמו בלייק הרגיל שיהיה כתוב כמה הצביעו נגד ולראות מי שהצביע נגד!
ואז אם מישהו מצביע נגד ולמישהו אחר זה לא נראה מאיזה סיבה יוכל לשאול את מי שהצביע נגד בפרטי מה הסיבה שהוא הצביע נגד!! -
@יעקב-מ-פינס ואתה באמת חושב שכל דיסלייק שתראה אתה תתחיל לברר למה נעשה (לפעמים מגיבים פה על דברים או שזקוקים להם גם אחרי הרבה זמן)
לכן לדעתי הדיסלייק לא ממש יהיה יעיל לעומת מה שהוא יהרוס(טוב שגם לא הציעו לעשות בפרופיל את כמות הדיסלייקים...)
-
@מוישי-ג הבעיה היא כשמישהו מצביע נגד ואתה לא יודע מה הסיבה המדוייקת זה קצת מרגיז.
כשמישהו אומר לך טעית כי ככה וככה זה נותן לך במה להסביר את עצמך, אבל אף אחד לא יסביר את עצמו לדיסלייקים.
לדוגמא בפרוג אם מישהו שם לך את העצוב או העצבני אתה לא תכתוב למה, ואתה משפיל, כעין הכאה בסתר... -
אני מצטרף בכל פה למתנגדים שמעליי לאפשרות הזו. מכל הנימוקים שהעלו @bbn ו @איש-אמת .
ולכל היותר - שיהיה כמו שכתב @יעקב-מ-פינס שהצבעות נגד לא יורידו מהצבעות בעד אלא ייספרו בנפרד. -
@אברך-מייבין השאלה מה עושים לטרולים שמרגישים שחייבים להגיב על כל פוסט ובכל נושא שהם רואים, ואפילו אם הנושא לא קשור אליהם ואין להם ידע בנושא המדובר, וכל זה בכדי לזכות בעוד כמה לייקים במקרה שפותח הנושא ישמח שמישהו מגיב לשאלתו...
ואני כבר לא מדבר על אלו שמגיבים לגמרי לא לעניין או שכותבים כמה פוסטים בזה אחר זה, מה שהיה אמור להיות בפוסט בודד (פשוט מתעצלים ללחוץ על עריכה..) לרוב אלו הם אותם משתמשים המגיבים שוב ושוב ללא תכלית מסוימת אלא לשם הכתיבה בכל פוסט כנ"ל...
אם יפתחו את הדיסלייק והם יראו פידבק שלילי על התגובות המיותרות שלהם, אולי ייחוס והם יפסיקו להטריל ולכתוב דברים מיותרים, שטויות, וכד' ..
מה אתם חושבים? -
נראה לי שכדאי לנסות להוסיף את האפשרות הזאת לתקופה, ולבדוק את ההשלכות.