בקשת מידע | האם יש מכשיר עם מצלמה אנדרואיד שאפשר לחסום לנגן
-
אני מחפש מכשיר אנדרואיד לא יקר שיש בו גם מצלמה ואפשר להכשיר אותו לנגן(כדומת M200אבל אין בו מצלמה)
מי שיודע אם יוכל לעלות פה קישורים ואם אפשר גם את הדרך לחסום אותו -
@החפץ-בעילום-שם-0 לא ברגל אחת קודם כל יש את הנגן M420 אבל אני לא יודע אם יש אותו במלאי!
ולגבי ההכשרה שלו אני מאמין שאפשר רק לא התעסקתי איתו צריך אותו בלייב לנסות ואז לדעת! -
@החפץ-בעילום-שם-0 זה כבר אני לא יודע,
קישור?? תחפש באלי אקספרס! -
@החפץ-בעילום-שם-0 יכול להיות שאפשר אבל זה יהיה מסובך!!!!
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אני פחות התעסקתי עם אנדרואיד 11 אבל בגלל שזה נראה לי MTK אז זה יותר קל צריך עם מגיסק לצרוב את הבוט אבל תשאל את שאר המומחים פה שיאמרו מניסיון אם אני תועה.
-
@שוקי-סגל אולי @אליר325000 או @א-מ-ל ידעו
-
מישהו הציע לי לעשות לו גרסה למכשיר הזה, בכללי אפשר, אבל אני לא רציתי לעזור לסמארטפונים להיכנס לשוק, אולי משהו פרטני, תלוי במוזה וברמת היראס חטא שתפול עליי....
-
@החפץ-בעילום-שם-0
יש לי קישור לנגן כזה שאני כבר יודע שאפשר להכשיר אותו, אני צריך לחפש אותו ואני יביא לך בהמשך.
דבר שני לא קיים נגן עם קליטת GPS מכיוון שזה דבר שמיועד לפלאפונים. -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | האם יש מכשיר עם מצלמה אנדרואיד שאפשר לחסום לנגן:
אני מחפש מכשיר אנדרואיד לא יקר שיש בו גם מצלמה ואפשר להכשיר אותו לנגן(כדומת M200אבל אין בו מצלמה)
מי שיודע אם יוכל לעלות פה קישורים ואם אפשר גם את הדרך לחסום אותואולטרא פלוס נגן עם מצלמה ואנדרואיד, אפשרות להתקנת אפליקציות(לא הכי איכותית אבל עם מצלמה)
-
פוסט זה נמחק!
-
@א-מ-ל אם תוכל לעלות פה את הקישור של המכשיר שאמרת שאפשר להכשיר
ולגבי הקישור שנתתי האם אפשר להכשיר אותו? -
@החפץ-בעילום-שם-0
אני לא מכיר את הנגן הזה כך שאני לא יודע.
וזה הקישור וכן- אפשר להכשיר את זה
והנה עוד קישור -
@החפץ-בעילום-שם-0 יש באלי באבא נגן hr 390 עם מלצה מאד איכותי באיזור 270 שקל
-
@danidani כתב בבקשת מידע | האם יש מכשיר עם מצלמה אנדרואיד שאפשר לחסום לנגן:
@החפץ-בעילום-שם-0 יש באלי באבא נגן hr 390 עם מלצה מאד איכותי באיזור 270 שקל
קישור..
ויש אצ אותו נגן בלי מצלמה?