בירור | התקנת ווינדוס על מחשב שמגיע עם Chromebook
-
המחשב הזה, מגיע עם מערכת הפעלה Chromebook. האם ניתן להתקין עליו ווינדוס?
מבחינת המפרט שלו נראה שכן, השאלה אם יש שינויים בביוס במחשבים שמגיעים עם כרומבוק (כך שמעתי פעם...)
-
@סקרן-0 קצת קשה להאמין. בהקשר לדגם הספציפי ההוא הוא גם קיים ברשת עם ווינדוס 11 מותקן
https://www.pcmag.com/reviews/lenovo-ideapad-flex-5i-14-inch-2022 -
המחשב הזה, מגיע עם מערכת הפעלה Chromebook. האם ניתן להתקין עליו ווינדוס?
מבחינת המפרט שלו נראה שכן, השאלה אם יש שינויים בביוס במחשבים שמגיעים עם כרומבוק (כך שמעתי פעם...)
-
@סקרן-0 תבדוק אם אפשר להסיר ממנו בורג הגנה מפנ י כתיבה (נמצא בתוך המוח שלו, ונראה שונה מכל הברגים) אם מצאת, תעדכן ואנסה לעזור. אם לא, אין מה לנסות (אחרי שכבר ניסיתי מיליון פעם על מחשב דומה).
יצויין שאפשר לפרוץ אותו להתקנות APK, תעדכן אם אתה רוצה הסבר@ישעיהו-כץ אני מבין מדבריך שיש במחשב הזה (או בכל המחשבים שמגיעים עם Chromebook) את הבורג הזה?
אשמח אם תוכל לפרט, כי לפי מה שאני מבין ממך אין לי מה לקנות את זה... (לא רלוונטי בשבילי להשתמש עם Chromebook)
תודה -
@ישעיהו-כץ אני מבין מדבריך שיש במחשב הזה (או בכל המחשבים שמגיעים עם Chromebook) את הבורג הזה?
אשמח אם תוכל לפרט, כי לפי מה שאני מבין ממך אין לי מה לקנות את זה... (לא רלוונטי בשבילי להשתמש עם Chromebook)
תודה -
@סקרן-0 לא. במחשב שעליו ניסיתי לא היה בורג, וכשהרצתי את הפריצה היה רשום לי שהביוס מוגן וא"א להתקדם. איך לבדוק את זה מראש - אינני יודע, לצערי.
אם תצליח להשיג תמונה של הלוח אם שלו ותשלח כאן אני אנסה לבדוק (ככל שידי מגעת)@ישעיהו-כץ תודה. למעשה קניתי כבר מחשב אחר עם ווינדוס...
-
@ישעיהו-כץ תודה. למעשה קניתי כבר מחשב אחר עם ווינדוס...