בירור | מחשב נייח להרכבה
-
מחפש להרכיב מחשב נייח.
הדרישות שלי הם
1- מחשב מהיר בטירוף
2- שיתאים לעבודה עם תוכנות עריכה וגרפיקה כבדות מאוד [כמו תוכנות אדובי ועוד]אני צריך פרטים על המחשב,
חוץ ממעבד I7 דור 12
ו32 גיגה ראם [או 16]
מה עוד אני צריך?
איזה כרטיס מסך אני צריך?
ומאוורים? וכו'?
בקיצור כל מה שקשור למחשב נייח טוב שאני צריך לדעת אשמח עם תכתבו לי פרטים.
תודה רבה
[ביררתי על מחשב נייד ויצא לי יקר מדי אני מחפש עכשיו מחשב נייח בסביבות ה 6000 שקל]@בין-אדם-לחבירו במקרה ראיתי עכשיו פוסט על רשימה של מעבדים חזקים שיש עליהם הנחה לזמן מוגבל באמזון:
-
מחפש להרכיב מחשב נייח.
הדרישות שלי הם
1- מחשב מהיר בטירוף
2- שיתאים לעבודה עם תוכנות עריכה וגרפיקה כבדות מאוד [כמו תוכנות אדובי ועוד]אני צריך פרטים על המחשב,
חוץ ממעבד I7 דור 12
ו32 גיגה ראם [או 16]
מה עוד אני צריך?
איזה כרטיס מסך אני צריך?
ומאוורים? וכו'?
בקיצור כל מה שקשור למחשב נייח טוב שאני צריך לדעת אשמח עם תכתבו לי פרטים.
תודה רבה
[ביררתי על מחשב נייד ויצא לי יקר מדי אני מחפש עכשיו מחשב נייח בסביבות ה 6000 שקל]@בין-אדם-לחבירו i7-12 עם gtx 3050 ו16 ראם מתחיל מ5,000 בניידים, ואם תשקיע עוד 500ש''ח תקבל עם TI ומחשב יותר טוב, ב7500 תקבל את הטופ (פרדטור)עם 3060 (הבדל של יותר מ30% ביצועים לעומת 3050), ובנייח תקבל את הפרדטור עם המפרט הזה ב6500 הפרדטור מגיע עם 3 שנים אחריות ובניידים הוא אחד הגיימינגים הכי טובים בשוק מבחינת ביצועים וקירור וחוזק פיזי
-
@בין-אדם-לחבירו אין ב-6000 ש"ח מחשב כמו שאתה רוצה.
לפחות כפול! -
@בין-אדם-לחבירו i7-12 עם gtx 3050 ו16 ראם מתחיל מ5,000 בניידים, ואם תשקיע עוד 500ש''ח תקבל עם TI ומחשב יותר טוב, ב7500 תקבל את הטופ (פרדטור)עם 3060 (הבדל של יותר מ30% ביצועים לעומת 3050), ובנייח תקבל את הפרדטור עם המפרט הזה ב6500 הפרדטור מגיע עם 3 שנים אחריות ובניידים הוא אחד הגיימינגים הכי טובים בשוק מבחינת ביצועים וקירור וחוזק פיזי
@שלמה-ווייס כתב בבירור | מחשב נייח להרכבה:
@בין-אדם-לחבירו i7-12 עם gtx 3050 ו16 ראם מתחיל מ5,000 בניידים, ואם תשקיע עוד 500ש''ח תקבל עם TI ומחשב יותר טוב, ב7500 תקבל את הטופ (פרדטור)עם 3060 (הבדל של יותר מ30% ביצועים לעומת 3050), ובנייח תקבל את הפרדטור עם המפרט הזה ב6500 הפרדטור מגיע עם 3 שנים אחריות ובניידים הוא אחד הגיימינגים הכי טובים בשוק מבחינת ביצועים וקירור וחוזק פיזי
תוכל לעשות לי סדר קצת הסתבכתי.
נייח ב5000 מה אני מקבל?
ונייח ב7000 מה אני מקבל?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות