בקשת מידע | תוכנה למציאת קבצים דומים
-
אני צריך אפליקציה שמוצאת קבצים שתואמים בתמונה בתוכן במשקל וכו' כי אני מוריד הרבה מהאתר דרך סקריפטים ולכן לפעמים יורד לי כמה קבצים אותו דבר בדיוק
-
אני צריך אפליקציה שמוצאת קבצים שתואמים בתמונה בתוכן במשקל וכו' כי אני מוריד הרבה מהאתר דרך סקריפטים ולכן לפעמים יורד לי כמה קבצים אותו דבר בדיוק
-
@צייר-מקצועי כתב בבקשת מידע | תוכנה למציאת קבצים דומים:
גם זו מצויינת
glary-utilities-5.190.0.219 חפש בפורום -
גם זו מצויינת
glary-utilities-5.190.0.219 חפש בפורום -
@K-O-G יש את Duplicate Cleaner
יש לך שם את גרסה 5 בתשלום, וכן גרסאות ישנות יותר בחינם.
וכאן יש לך את גרסה 4 ניידת יותר מתקדמת בעברית -
וכאן יש לך את גרסה 4 ניידת יותר מתקדמת בעברית@סקרן-0 כתב בבקשת מידע | תוכנה למציאת קבצים דומים:
וכאן יש לך את גרסה 4 ניידת יותר מתקדמת בעבריתתוכנה טובה בדקתי אבל אם אפשר בעברית תודה
-
@סקרן-0 כתב בבקשת מידע | תוכנה למציאת קבצים דומים:
וכאן יש לך את גרסה 4 ניידת יותר מתקדמת בעבריתתוכנה טובה בדקתי אבל אם אפשר בעברית תודה
@צייר-מקצועי נראה לי שהגרסה 4 בעברית, לא?
-
@סקרן-0 נכון אבל זה מבולבל והפוך, ככה-

-
@סקרן-0 אז יש לך את זה בעברית או תוכנה אחרת טובה בעברית?
-
@סקרן-0 אז יש לך את זה בעברית או תוכנה אחרת טובה בעברית?
-
@צייר-מקצועי יש את התוכנה הזו
אבל היא פחות יעילה מהקודמת...@סקרן-0 תודה רבה. אבל למה פחות יעילה? לדעתי יותר טובה ונגישה
-
@צייר-מקצועי
https://www.auslogics.com/en/software/duplicate-file-finder/תכנה חינמית לחלוטין ללא הגבלות לשימוש ביתי או מסחרי. כלולים עדכונים שוטפים בחינם.
-
@צייר-מקצועי
https://www.auslogics.com/en/software/duplicate-file-finder/תכנה חינמית לחלוטין ללא הגבלות לשימוש ביתי או מסחרי. כלולים עדכונים שוטפים בחינם.
-
@חיפושית @סקרן-0 יש לכם את התוכנות האלה או אחרות יעילות (בעברית) apk?
לא ניסיתי את התוכנה, רק נתקלתי בה במקרה והוספתי אותה להמלצה היומית של חיפושית ו-Z Starter.
כך שלצערי לא אוכל לעזור לך בכך. תנסה לגגל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות