בעיה | עזרה דחופה - מחשב נכבה באמצע התקנת מערכת הפעלה
-
מחשב נייד לאחר שהוריד את כל הקבצים הנדרשים נכבה בשל חוסר בטריה.
האם צריך להוריד הכל מחדש עכשיו?? איך אפשר לגשת למדיית ההתקנה? -
מחשב נייד לאחר שהוריד את כל הקבצים הנדרשים נכבה בשל חוסר בטריה.
האם צריך להוריד הכל מחדש עכשיו?? איך אפשר לגשת למדיית ההתקנה?@מאן-דאמר-5 אם הוא סיים את השלב הראשון בהתקנה של העתקת קבצים לא אמורה להיות בעיה,
הפעלת מחדש, ו...? -
@מאן-דאמר-5 אם הוא סיים את השלב הראשון בהתקנה של העתקת קבצים לא אמורה להיות בעיה,
הפעלת מחדש, ו...?@דאבל לא, הוא לא פתח את תוכנת ההתקנה. השתמשתי בכלי להורדת ווינדוס ישירות למחשב, (לא קובץ ISO)
וראיתי שהוא סיים להוריד וכתב לי משהו כמו "מכין את המחשב להתקנה" ואחר כמה זמן ראיתי שהוא כבוי.
אני רואה בזיכרון שיש ירד לי בערך 3.5 ג'יגה ממה שהיה קודם, אז אני מאמין שמדיית ההתקנה מאוחסנת איפשהוא, השאלה איפה. -
@דאבל לא, הוא לא פתח את תוכנת ההתקנה. השתמשתי בכלי להורדת ווינדוס ישירות למחשב, (לא קובץ ISO)
וראיתי שהוא סיים להוריד וכתב לי משהו כמו "מכין את המחשב להתקנה" ואחר כמה זמן ראיתי שהוא כבוי.
אני רואה בזיכרון שיש ירד לי בערך 3.5 ג'יגה ממה שהיה קודם, אז אני מאמין שמדיית ההתקנה מאוחסנת איפשהוא, השאלה איפה.@מאן-דאמר-5 זכור לי שהיה לי פעם משהו כזה, ואאל"ט עשיתי הורדה מחדש והוא סיים תוך 2 דקות (כנראה הוא זיהה את ההורדה).
אני לא יודע מה המצב אצלך, לא לוקח אחריות -
@מאן-דאמר-5 זכור לי שהיה לי פעם משהו כזה, ואאל"ט עשיתי הורדה מחדש והוא סיים תוך 2 דקות (כנראה הוא זיהה את ההורדה).
אני לא יודע מה המצב אצלך, לא לוקח אחריות@GIGA בודק.....
-
@מאן-דאמר-5 זכור לי שהיה לי פעם משהו כזה, ואאל"ט עשיתי הורדה מחדש והוא סיים תוך 2 דקות (כנראה הוא זיהה את ההורדה).
אני לא יודע מה המצב אצלך, לא לוקח אחריות@GIGA בינתיים הוא איטי מאוד, אפילו יותר מההורדה הראשונה...
בטוח שאצלך זה היה הורדה דרך הכלי ולא הורדה של קובץ ISO? -
@GIGA בינתיים הוא איטי מאוד, אפילו יותר מההורדה הראשונה...
בטוח שאצלך זה היה הורדה דרך הכלי ולא הורדה של קובץ ISO?@מאן-דאמר-5 נראה לי... זה היה לפני הרבה מאוד זמן.
-
@מאן-דאמר-5 נראה לי... זה היה לפני הרבה מאוד זמן.
-
@GIGA כן, יותר מפעם אחת. אבל בזיכרון של המחשב לא ראיתי שהשתנה משהו, זאת אומרת הוא לא מחק את הקבצים.
-
@GIGA כן, יותר מפעם אחת. אבל בזיכרון של המחשב לא ראיתי שהשתנה משהו, זאת אומרת הוא לא מחק את הקבצים.
@מאן-דאמר-5 תנסה בתיקיה הזו אם יש משהו מהיום
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
-
@מאן-דאמר-5 תנסה בתיקיה הזו אם יש משהו מהיום
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
-
@GIGA יש שם משהו מהשעה של ההורדה, קובץ tmp במשקל 4,446 kb.
מה לעשות איתו? -
@GIGA הסתדרתי!!!
לכל מי שיתקע עם זה אי פעם בעתיד - מדיית ההתקנה יורדת לכאן:c/ESD/windows
ושם פשוט ללחוץ על קובץ setup.exe וההתקנה מתחילה.
-
@GIGA הסתדרתי!!!
לכל מי שיתקע עם זה אי פעם בעתיד - מדיית ההתקנה יורדת לכאן:c/ESD/windows
ושם פשוט ללחוץ על קובץ setup.exe וההתקנה מתחילה.
-
-
@מאן-דאמר-5 אין לי תיקיה כזו (ESD)
-
@מאן-דאמר-5 אין לי תיקיה כזו (ESD)
@GIGA ברור, זה כנראה נוצר בזמן ההורדה....
-
-