כיבוי בלוטוס'| נוקיה 208 כשר
-
@מוטי-ברנד אמר בכיבוי בלוטוס':
@זונדל-גרנד תסביר מה זה בלי קודים!!!!!!!
משהו שאפשר לעשות בהגדרות? או במוח של הפלאפוןמתחברים דרך כתובת בלוטוס ואז זה יוצר התאמה ואז יש אפשרות לנתק חיבורים זה מנתק תקליטה ותבלוטוס מפעילים מחדש והקליטה חוזר הבלוטוס לא! בדוק ומנוסה!!!
-
מתחברים דרך כתובת בלוטוס ואז זה יוצר התאמה ואז יש אפשרות לנתק חיבורים זה מנתק תקליטה ותבלוטוס מפעילים מחדש והקליטה חוזר הבלוטוס לא! בדוק ומנוסה!!!
נראה לי שכבר יותר קל לאפס הגדרות.
-
@מתחיל-מומחה אמר בכיבוי בלוטוס':
מתחברים דרך כתובת בלוטוס ואז זה יוצר התאמה ואז יש אפשרות לנתק חיבורים זה מנתק תקליטה ותבלוטוס מפעילים מחדש והקליטה חוזר הבלוטוס לא! בדוק ומנוסה!!!
נראה לי שכבר יותר קל לאפס הגדרות.
הוא רצה בלי לאפס פעם אחת עושים התאמה וזהו לתמיד!!! למי שלא מבין בזה ומי שאין לו סיסמה יפסיד במקרה שלך
-
@זונדל-גרנד אמר בכיבוי בלוטוס':
@מתלמד-צעיר אמר בכיבוי בלוטוס':
מישהו יודע איך מכבים את הבלוטוס' בנוקיה 208 כשר בלי לאפס את ההגדרות?
לאפס את ההגדרות- זו הדרך הכי קלה.
-
אולי יש אפשרות לעשות קובץ גיבוי של ההגדרות בלבד בשעה שהבלוטוס כבוי ולהכניס פעם אחת ולתמיד לתוך הפלאפון ולעשות לו קיצור באנשי קשר וכך לחסוך את השיחזור הגדרות הכללי. וכן להפך לעשות קובץ כזה כשהבלוטוס גלוי לכל ולהפעיל אותו כנ"ל. אם זה יעבוד יתכן וזה יהיה פיתרון גם ל208 במקום לשחק כל פעם עם הלחצנים וכו'. האם מישהו ניסה את זה פעם?
-
@מתחיל-מומחה אולי יש לך מידע על הנ"ל?
-
-
@בני-0
כנראה שהאפשרות הזאת תעבוד, לא בדקתי ב 208 כשר
אני רואה למעלה ש @מתלמד-צעיר הכין אחד כזה -
@איש-יהודי אמר בכיבוי בלוטוס'| נוקיה 208 כשר:
יש אפשרות לשחק עם הבלוטוס עד שהמחשב יזהה אותו ואז עם התוכנה של MobiMB Mobile Media Browser אפשר דרך הבלוטוס לעשות בהגדרות בלוטוס נורמלי שמתכבה רגיל
כבר נכתב כאן [ניתן (לפחות כעת), לשנות תפריטים רק לנוקיה 208 לא כשר (כי עדיין לא פורסם תוכנת MobiMB שתומכת בבלוטוס' ל-208).] שאין אפשרות לחיבור 208 כשר אורגינל לתוכנה זו דרך בלוטוס.
-
@בעלזא
אתמול בלילה התחברתי עם התוכנה למחשב דרך הבלוטוס.חיברת למחשב הזה אי פעם C2?
-
@בעלזא
אתמול בלילה התחברתי עם התוכנה למחשב דרך הבלוטוס.עשית בדיוק כמו שכתוב בפורום וזה התחבר ?? המכשיר כשר אורגינל ??