מדריך | התקנת Magisk-רוט לאימולטור MEmu play
-
שלום לכולם!!
במדריך זה נסביר איך להשריש את אימולטור MEmu play הפופולרי והמדובר פה בפורום!
אם עדיין אין לכם את האימולטור זה הזמן להוריד אותו מפה
נפתח את האימולטור ונפתח את ההגדרות כפי שמופיע בצילום מסך,
ונפעיל את Root mode ונלחץ על אוקי,
מיד יופיע המסך הבא ונלחץ כפי שמופיע בצילום מסך,
מיד האימולטור יפעיל עצמו מחדש,
למשתמשי נטפרי זה הזמן להתקין תעודת אבטחה נוריד את האפליקציה הזאת נתקין אותה על האימולטור,
ניתן להעביר קבצים לאימולטור או על ידי גרירתם למסך הבית של האימולטור והאפליקציה תותקן אוטומטית, או להעביר את הקובץ או האפליקציה לתקיית MEmu Download שבתקיית ההורדות במחשב ולגשת לקובץ דרך הסייר של האימולטור בתקיית Download,
נפתח את האפליקציה שהתקנו ונקבל את המסך הבא,
נוריד תעודת אבטחה לפי ספק מפה ונלחץ על הסימון של התקייה כפי שמופיע בצילום מסך, ונלחץ על התעודה שהורדנו זה עתה (לאחר שנעביר אותה לתקיית ההורדות של האימולטור כמובן)
לאחר שנלחץ על התעודה יעלה המסך הבא,נלחץ כפי שמופיע בצילום מסך, ויש לנו תעודת הבטחה של נטפרי על האימולטור,
עכשיו ניגש להתקנת הMagisk נתקין את האפליקציה הזאת
נפתח את האפליקציה,
יפתח לנו טרמינל נקיש m ואנטר,
יעלה המסך הבא ונקיש y ואנטר,
ויעלה המסך הבא שאומר לנו שאין רוט במכשיר,
נקיש 1 ואנטר ויעלה מסך של הורדה, זה עלול לקחת מעט זמן תלוי במהירות האינטרנט,
בסיום הורדה יעלה המסך הבא נקיש e ואנטר,
כעת הapk שהורדנו יעבור לזיכרון הפנימי ויעלה המסך הבא,
נלחץ שוב על אנטר ואז נקיש 1 ויעלה המסך הבא,
נלחץ שוב על אנטר ונחזור למסך הקודם נקיש 0 ויעלה המסך שנראה שעדין אין רוט לאימלטור,
עכשיו ניגש לסייר של האימולטור,
וניגש לתקיית Magisk,
ונתקין את האפליקציה שנצאת בתקייה זו,ונפתח את האפליקציה,
נסגור ונפתח מחדש את האימולטור וניכנס לטרמינל,
נקיש m ואנטר ואח''כ y ואנטר,
ויעלה המסך הבא שמראה שיש רוט באימולטור,
עכשיו כשתיפתחו את אפליקציית Magisk תיראו שהאימולטור מושרש, בהצלחה!!!
-
@y-yechiel בלי זה האם אי אפשר לעשות פעולות שדורשות רוט? אני לא מכיר את זה ועושה פעולות של רוט, כי הוא מגיע עם רוט מובנה כמו שרואים בתחילת המדריך אז בעצם מוסיף לי ה MAGIST ?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אולי אפשר לעשות חלרק מהפעולות אבל הרבה אפליקציות שדורשות רוט לא יעבדו לך וגם אי אפשר להתקין מודלים.
-
-
-
-
תודה על ההשקעה, מגניב ממש.
משום מה אצלי זה לא עובד בצורה הזאת
בשלב שבו אמורה להתחיל ההורדה אחרי הלחיצה על 1 זה נותן לי עוד אופציות לבחירה אונליין ואופליין ובאונליין אין לי משהו מובן ורק באופליין הוא נותן לי לבחור אם אני רוצה להוריד ממג'יסק קיים או להוריד חדש או לבטל ושתי האופציות לא עובדות לי חוץ מלבטל כמובן.
אשמח מהמבינים בנושא אם יוכלו לעזור לי כי ממש מציק לי הנושא שהאימולטור לא חסום.לפני ההקשה על 1 להורדה
אחרי ההקשה על 1