בקשת מידע | כיריים אינדוקציה מאמזון גרמניה
-
@big-boy כתב בבקשת מידע | כיריים אינדוקציה מאמזון גרמניה:
@אהרן תוכל לשים קישור למוצר הזה באמזון כדי שנוכל לבדוק כמה זה משתלם להזמין שם לעומת המחי בארץ ?
האמת בכניסה לתשלום הוא כותב לי מחיר יותר נמוך ממה שהוא כותב בדף המוצר, אך כשמגיעים לתשלום הוא כותב מחיר יותר גבוה משום מה [יותר מהתוספת משלוח ומכס],עדיין לא הבנתי למה. אבל עדיין האינדוקציה דומינו הזה עולה 490 יורו, ובארץ בזאפ עולה החל מ5550 ש"ח. [חוץ מאם דגם EX375FXB1E iQ700 שונה מדגם EX375FXB1E].
עדיין הדגם הזה יקר לי, ואני מחפש משהו יותר זול, אם מישהו מוצא [צריך גם של 4 וגם של 2] שיעדכן. -
@אהרן כתב בבקשת מידע | כיריים אינדוקציה מאמזון גרמניה:
אבל עדיין האינדוקציה דומינו הזה עולה 490 יורו, ובארץ בזאפ עולה החל מ5550 ש"ח.
@אהרן רק שים לב שהקישור לאמזון הוא למוצר שההספק שלו הוא 2.2Kw, ונכנסתי לחנות הראשונה בזאפ, שם כתוב שההספק הוא 3.7Kw.
בכל מקרה, אם התקע לא מתאים, אין בעיה בלהתאים אותו ע"י חיתוך וחיבור ראש מתאים. הבעיה היא שלא מופיע באמזון מה המתח הנקוב של האינדוקציה. אתה צריך מוצר שמתאים למתח של 230v.
אני מתאר לעצמי שהאמזוני מתאים, כי הוא מיוצר בספרד, שם אם אני לא טועה המתחים הם כמו בארץ. אבל אל תסמוך רק עלי.
תמיד גם אפשר להשתמש עם שנאי, הבעיה היא שמדובר בשנאי עם הספק גדול, וזה גם יקר וגם גדול. -
לדעתי אם לא כתוב במפורש שהוא לא מתאים ל 230 לא אמור להיות בעיה כי גם ככה המוצרים האלה משתמשים עם 400 אם הם תלת פאזי וגם אם לא בד"כ יש התאמה למגוון מתחים.
לא להשתמש עם מתאם, בד"כ זה בא בכלל בלי תקע. ובלי קשר לא מומלץ מתאם לכזה הספק
במידה והוא לא מתאים 230 לא הגיוני להשתמש עם ממיר מתח וגם לא כלכלי, בכזה הספק -