בעיה | פיתרון תקלה במגהץ קיטור טפאל
-
@simcha33345 לא לא סימנתי אותו
-
@shmil8 היה לי כזאת בעיה ובמעבדה טענו שהיה צריך להחליף חלק. (כמדומני שנשרף שם משהו).
לכאורה אין טעם לנסות לתקן לבד. -
@יוסי-מחשבים תודה
-
@shmil8 תראה כבר אמר מי שאמר שכל שלוש שנים צריך להחליף מגהץ לא משנה כמה טוב שיהיה בשימוש של משפחה חרדית נורמלית בת עשר נפשות וכדו' (כשמטפלים כמו שצריך ומתפעלים אותו טוב)
אבל פעם הייתה לי בעיה כזו במכונת קפה וכשפתחתי אותה ראיתי שהצינו ששואב יש לו שסתום שהוא התנתק ותפסתי אותו עם חוט ברזל אך בכ"א כמו שאמר ידידנו @יוסי-מחשבים עדיף לא לנסות לבד ואני אומר לא לנסות בכלל אלא"כ זה מגהץ מקצועי ממש שברך כלל לא משתלמים התיקונים האלה -
@אלי-ספרא למגהצי טפאל הטובים לא מחליפים כל 3 שנים. יש לי את המגהץ הזה כבר 8 שנים לפחות.והקודם שהיה לי גם כן טפאל החזיק לי 12 שנה. זה מגהץ ששוה בסביבות ה 800-900 ש''ח אז שווה לי לתקנו כמובן עד סכום מסויים. יכול להיות שבאמת נסתם הצינור שאיבה של המים.
נראה מה לעשות -
לי יש מגהץ טפאל עם 'אנטי קאלק' (חלק מסוים שהמים עוברים דרכו לצורך סינון) לאחר תקופה הנורית הראתה כי יש להחליף את האנטי קאלק אלא שכששמנו את החדש השאיבה הפסיקה לעבוד וגם כשהחזרנו את הישן זה לא עבד במעבדה טענו שצריך להחליף חלק אבל זה לא הועיל כלום, מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
@י-ש-ה כתב בבעיה | פיתרון תקלה במגהץ קיטור טפאל:
לי יש מגהץ טפאל עם 'אנטי קאלק' (חלק מסוים שהמים עוברים דרכו לצורך סינון) לאחר תקופה הנורית הראתה כי יש להחליף את האנטי קאלק אלא שכששמנו את החדש השאיבה הפסיקה לעבוד וגם כשהחזרנו את הישן זה לא עבד במעבדה טענו שצריך להחליף חלק אבל זה לא הועיל כלום, מישהו נתקל בבעיה הזו?
תפתח נושא חדש
-
@shmil8 כתב בבעיה | פיתרון תקלה במגהץ קיטור טפאל:
יש לי את המגהץ הזה כבר 8 שנים לפחו
לי יש מגהץ קיטור ב"ה כבר 7 שנים בלי בעיות.