בקשת מידע | כשמדברים בפלאפון שומעים הד כאילו מדברים מרמקול
-
@מזדה כתב בבקשת מידע | כשמדברים בפלאפון שומעים הד כאילו מדברים מרמקול:
@ישראל-קונצברג
כי הרמקול של מה ששומעים דרכו, מגיע לדיבורית ולכן שומעים עדהרמקול למעלה והמיקרופון למטה!
-
@ישראל-קונצברג זה העניין שזה הרוס! ויש איכשהו מעבר בין לבין
-
@ישראל-קונצברג תנסה, ותגיד אם יש הבדל
-
שזה הרוס!
מה הרוס?
כי הסרתי את הרמקול ולא עזר! -
@ישראל-קונצברג אני לא יודע, אני רק יודע שזה קרה לי וחזרתי לחנות...
זה קרה לי בנוקיה 215, והלכתי בחזרה לחנות והם החליפו לי
-
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | כשמדברים בפלאפון שומעים הד כאילו מדברים מרמקול:
מי שאני מדבר איתו!
אצלי זה גם שאני שומע הד של מה שאני מדבר, אף שהצד השני שומע טוב בלי שום הד.
- רק אצלי זה קורה רק לפעמים, ואף שהעוצמת השמע היא תמיד גבוה. האם אצלך זה תמיד או רק לפעמים?
- כמדומה שאצלי זה קורה רק כשאני הוט מובייל וגם הצד שני בהוטמובייל. האם אתה בהוטמובייל?
-
@אבי-0 כתב בבקשת מידע | כשמדברים בפלאפון שומעים הד כאילו מדברים מרמקול:
האם אתה בהוטמובייל?
כן, אך זה קורה גם כשהצד השני לא הוט!
-
@ישראל-קונצברג אצלך זה רק לפעמים או תמיד?
-
@ישראל-קונצברג אני חושד שזה תקלה של חברת הוט מובייל, לגבי מכשירים מדור 4, כי שלי זה גם מכשיר דור 4 4X4, והגם שהעברתי למצב דור 3 ואעפ"כ זה קרה. ואפשר שזה תקלה שלהם רק לגבי מכשירים כשרים.
צריך לשמוע עוד תגובות, האם זה בעיה רק בהוטמובייל, ואם אכן כך אז לפנות אליהם בפניה של רבים. -
@אבי-0 אני נתקלתי בזה גם בחודש האחרון, ואני בחברת wecom למי שמכיר, הם יושבים על רשת סלקום... וזה קורה לי גם כן כשאני מדבר עם מישהו מרשת wecom.
מבדיקה שעשיתי מצאתי עוד לפחות 3 אנשים עם אותה בעיה. (אני עם מכשיר שיאומי, אבל שאר האנשים שבדקתי איתם עם מכשירים שונים) -
@משה-דהן אני אשמח מאד אם תיידע אותנו על איזה התקדמות בפתרון הבעיה המסתורית הזו.
ומאופי הבעיה, זה נראה מאד שהבעיה היא באיזה באג במכישור של החברה עצמה, וכאמור גם אני שמתי לב שזה קורה רק כששני הצדדים באותה החברה, ואצלי זה הוטמובייל וכנראה שגם היא משתמשת באותו המיכשור עם הבאג הזה, ואפשר שזה מכישור רק של חברות שרוכבות על חברה אחרת.