המלצה | מיקרו SD אמזון
-
@אלימיר כבר עשיתי את החישוב הזה הוא לא יגיע ל49, יש לי קצת ניסיון בקניות באמזון וכרגע כפי הנראה אין משלוח חינם על המוצרים האלה גם אם אתה קונה מעל 49$.
דרך פשוטה לבדוק את זה: תעביר מוצר לעגלה ואם כתוב ''נשלח אל ישראל'' זה לא אומר שיש עליו משלוח חינם בקניה מעל 49 ואם כתוב ''מגיע לך משלוח חינם אל ישראל בקניית פריטים העומדים בתנאים בסכום של מעל 49.00 $.'' אז הכלל הזה בתוקף... -
@big-boy כתב בהמלצה | מיקרו SD אמזון:
@אלימיר כבר עשיתי את החישוב הזה הוא לא יגיע ל49, יש לי קצת ניסיון בקניות באמזון וכרגע כפי הנראה אין משלוח חינם על המוצרים האלה גם אם אתה קונה מעל 49$.
דרך פשוטה לבדוק את זה: תעביר מוצר לעגלה ואם כתוב ''נשלח אל ישראל'' זה לא אומר שיש עליו משלוח חינם בקניה מעל 49 ואם כתוב ''מגיע לך משלוח חינם אל ישראל בקניית פריטים העומדים בתנאים בסכום של מעל 49.00 $.'' אז הכלל הזה בתוקף...אני שמלב עם עוד קנות שלי ובעז"ה אני חוצה בהרבה את ה-50+
אני מחפש משלוח חינם ומיקרו.
אני עכשיו עובר על הקישורים...
תודה רבה ... -
@MERS כתב בהמלצה | מיקרו SD אמזון:
@big-boy כתב בהמלצה | מיקרו SD אמזון:
דרך פשוטה לבדוק את זה: תעביר מוצר לעגלה ואם כתוב ''נשלח אל ישראל'' זה לא אומר שיש עליו משלוח חינם בקניה מעל 49 ואם כתוב ''מגיע לך משלוח חינם אל ישראל בקניית פריטים העומדים בתנאים בסכום של מעל 49.00 $.'' אז הכלל הזה בתוקף...אני שמלב עם עוד קנות שלי ובעז"ה אני חוצה בהרבה את ה-50+
אני מחפש משלוח חינם ומיקרו.
אני עכשיו עובר על הקישורים...
תודה רבה ...אבל אל תעבור את הסכום של 75 דולר כי אז תצטרך לשלם מס, אם אתה צריך לעבור את הסכום צריך לפצל את הקנייה לשתי כתובות [אחד לך ואחד לשכנים], המשלוח נשאר חינם אבל המס יורד.