Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
שלום רב אני צריך מכשיר לקידוד שמות על כרטיסים כמו שכותבים שמות ברב קו אשמח לקבל המלצות ומחירים והאם מדובר בהדפסה מסובכת או שזה פשוט לקודד אשמח לקבל המלצות תודה רבה
@3157686 ואני מחפש מכשיר טוב אבל במחייר סביר אפשר גם בלי שיכללולים מיוחדים
@3157686 תסביר מעט יותר, איזה סוג כרטיסים אתה רוצה לקודד?
@Harwona אני רוצה להדפיס כמות כרטיסים בחברת הדפסות ועל זה יהיה אופציה לאוסיף שם טלפון וכו'
@3157686 כתב בהמלצה | קידוד לכרטיסים דחוף:
מדפסת כמו של רב קו? או כרטיס עם צ'יף שאפשר לצרוב בו נתונים?
@MERS כמו של רב קו רק לכתוב דברים על הכרטיס
כרטיס פלסטי - אתה קונה באליאקספרס. מדפסת שיכולה להדפיס עליו כמו שישש במשרדי רב קו אונליין וכו' @CRUL30
@MERS יש לי כבר כרטיסים עם ההדפסות אני רוצה רק להדפיס שמות וטלפונים עם מכשיר שאני קונה
תייגתי מישהו מומחה למדפסות [זה העסק שלו...] אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך הכי טוב בעניין. בהצלחה.
@MERS תודה רבה
@3157686 מה שאתה רוצה - אם הבנתי נכון - זה הדפסה על כרטיסי (פלסטיק) ולא קידוד כרטיסים שזה שני דברים שונים
@משחזר-מידע אני קונה כרטיסים ואני רוצה רק להדפיס על הכרטיסים
@3157686 אתה מאשר את דבריו. הוא ציין שיש הבדל בין קידוד להדפסה, וכשאתה מבקש משהו כדאי לדייק בשביל שנוכל לעזור לך...
@Harwona @משחזר-מידע אתם צודקים שיניתי גם את הכותרת בחברת הדפסות יעשו לי את הצ'יף אני רק רוצה להוסיף עוד נתונים על הכרטיס
@3157686 תעשה חיפוש באינטרנט אני מאמין שיש הרבה דברים כאלה
@דגש אני בדקתי ולא מצאתי
@3157686 אני בלי נדר יברר אצל חבר של שמבין בזה
@דגש תודה רבה
@3157686 סורי אבל עדיין לא אצלחתי לדבר עם החבר