בקשת מידע | קניית מחשב מחודש מאמזון
-
מתעניין בקניית מחשב
יש מחשבים מחודשים מאמזון עם אחריות ל3 חודשים של אמזון
בעיקר בדגם לנובו x1 בגלל העמידות והקלות. - המחשב מיועד לשימושים רגילים.
תקציב כ1200 ש"ח - יש לי מי שיביא את זה מארה"ב כך שאני חוסך את המשלוח והמיסים.
אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים האם זה כדאי - בעיקר מניסיון אישי אם מישהו קנה. ואיך מימוש האחריות מתבצע אם יש בעיה - כשהמחשב כבר בארץ.
-
@יבא כתב בבקשת מידע | קניית מחשב מחודש מאמזון:
מתעניין בקניית מחשב
יש מחשבים מחודשים מאמזון עם אחריות ל3 חודשים של אמזון
בעיקר בדגם לנובו x1 בגלל העמידות והקלות. - המחשב מיועד לשימושים רגילים.
תקציב כ1200 ש"ח - יש לי מי שיביא את זה מארה"ב כך שאני חוסך את המשלוח והמיסים.
אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים האם זה כדאי - בעיקר מניסיון אישי אם מישהו קנה. ואיך מימוש האחריות מתבצע אם יש בעיה - כשהמחשב כבר בארץ.
אני באופן כללי נגד מחשבים מחודשים...
@big-boy כתב בבקשת מידע | קניית מחשב מחודש מאמזון:
@יבא מימוש האחריות הוא בהחזרה עם שליח שמגיע עד הבית אם כי אני לא חושב שזה שווה את כל הכאב ראש הזה (אין לך מקלדת בעברית במחשב מאמזון זה מפריע לך ?) בפרט כשמדובר במחשב בתקציב כזה נמוך אתה לא מי יודע מה חוסך בקניה שם...
בדרך כלל זה לא שווה לאמזון את הכאב ראש והם מחזירים את הכסף ומשאירים אצלך את המחשב...
אבל לא אחריותי אם פתאום הם יחליטו לא ככה...
-
@יבא שלושה חברים שלי קנו את אותו מחשב מאמזון, שלושתם מבסוטים לגמרי. אבל מה: א. מגיע מקלדת עברית, אז הם קנו מדבקות שקופות וזה ממש מוצלח. ב. הוינדוס לפעמים בלי עברית. אבל בשביל המתמחים כאן זה שום דבר, צורבים, מעלים ביוס, וזהו...
חוץ מזה הכל תקין, (לאחד יש דפק קטן בציר, הוא לא מחובר מאוד חזק), אבל החיסכון משמעותי והכאב ראש לא גדול. -
תודה רבה למגיבים
אדייק את השאלה
אני צריך מחשב לשימושים פשוטים כתיבה וגלישה, - אני לא אחד ששומר על המחשב יותר מדי הוא מסתובב הרבה בבית ובחוץ, ומדי פעם מקבל מכה קטנה - עד עכשיו קניתי בערך מחשב חדש כל שנתיים בגלל זה בערך בסכום של 1000- 1500 ש"ח.
לכן אני מתעניין על סדרת לנובו טינקפיד x1 שידועה בעמידותה ובקלילותה ובתקציב שלי אפשר למצוא כמובן רק מחודשים עם מפרט ישן אבל זה לא מפריע לשימושים שלי.
השאלה האם אני צודק וסביר שזה יתן לי שקט לטווח יותר ארוך?
והאם כדאי לקנות מאמזון? מקלדת לא מפריע לי עם מדבקות.
תודה רבה