עזרה | הצגת אפליקציות מותקנות בדף הבית - נייד שיאומי F21
-
@mlpk כתב בעזרה | הצגת אפליקציות מותקנות בדף הבית - נייד שיאומי F21:
בעת התקנת אפליקציות, האפליקציה עובדת כרגיל, אבל לא מוצגת בדף הבית, יש לי אפשרות לפתוח את האפליקצייה - דרך ההגדרות, או דרך סייר הקבצים, אבל לא רואים את האפליקצייה בדף הבית;
יצויין! שזה עבד כרגיל, והפסיק.זה באג ידוע כתבו פה בפורום מספר פתרונות כיצד לסדר זאת
-
@mlpk
תנסה לבדוק אם הפתרון הזה עוזר לך
https://mitmachim.top/topic/49973/מדריך-איך-להחזיר-אפליקציות-למסך-הבית-לאחר-שביטלנו-הסתרה-ע-י-מסתיר-אפליקציות
אם לא אני חושה ש @Ykingsmart כתב פעם מדריך איך לסדר את זה -
@mlpk
תנסה לבדוק אם הפתרון הזה עוזר לך
https://mitmachim.top/topic/49973/מדריך-איך-להחזיר-אפליקציות-למסך-הבית-לאחר-שביטלנו-הסתרה-ע-י-מסתיר-אפליקציות
אם לא אני חושה ש @Ykingsmart כתב פעם מדריך איך לסדר את זה -
@mlpk כתב בעזרה | הצגת אפליקציות מותקנות בדף הבית - נייד שיאומי F21:
אני לא לגמרי הבנתי שמה... אבל מה שכן, אף פעם לא התקנתי מסתיר אפליקציות וכדו'.
אני יודע חשבתי אבל שזה יכול להיות קשור ונחכה ש @Ykingsmart יראה את התיוג ויענה
-
בעת התקנת אפליקציות, האפליקציה עובדת כרגיל, אבל לא מוצגת בדף הבית, יש לי אפשרות לפתוח את האפליקצייה - דרך ההגדרות, או דרך סייר הקבצים, אבל לא רואים את האפליקצייה בדף הבית;
יצויין! שזה עבד כרגיל, והפסיק.@mlpk אפשר ליצור במקסימום קיצור דרך למסך ע"י האפליקציה הזו למשל
Power Shortcuts 1.2.2 (com.ss.powershortcuts).apk -
@mlpk אפשר ליצור במקסימום קיצור דרך למסך ע"י האפליקציה הזו למשל
Power Shortcuts 1.2.2 (com.ss.powershortcuts).apk@Ykingsmart ולולא האפשרות הזאת לא נשאר לי אלא לאפס?
-
@Ykingsmart ולולא האפשרות הזאת לא נשאר לי אלא לאפס?
-
@mlpk לא הייתי קובע את זה בנחרצות.
תנסה קודם לנקות נתונים ומטמון למסך הבית.@Ykingsmart כתב בעזרה | הצגת אפליקציות מותקנות בדף הבית - נייד שיאומי F21:
תנסה קודם לנקות נתונים ומטמון למסך הבית.
איך אני עושה את זה?
-
@Ykingsmart כתב בעזרה | הצגת אפליקציות מותקנות בדף הבית - נייד שיאומי F21:
תנסה קודם לנקות נתונים ומטמון למסך הבית.
איך אני עושה את זה?
-
@mlpk
ב' ''הודעות ויישומים'' יש לך את היישום של מסך הבית - מסתמא זה Quick step
תפתח אותו ותעשה לו ניקוי נתונים -
M mlpk סימן נושא זה כנפתר ב
-
@אזולאי עזר - תודה רבה!
רק כדי להבין יכול להיות שלחצתי על הגדרה מסוימת בהגדרות שזה הוביל לבעיה - וא"כ מה היא?
@Ykingsmart
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות