המלצה | מחשב מומלץ לעריכת וידיאו - האם ללכת על מאק?
-
@big-boy
זה ההודעה שמופיעה לי
-
@הגבוה-בתהום נחכה שנטפרי באדיבותם יאשרו את הצילו''מ...
-
@big-boy
נותן לי שגיאה של:
היו בעיות בהתקנת העדכונים, אך אנו ננסה שוב מאוחר יותר. אם אתה ממשיך להיתקל בהודעה זו ורוצה לחפש מידע באינטרנט או לפנות למחלקת התמיכה לקבלת מידע, נתון זה יכול לעזור: (0x80070005).ולמעלה שורה כזו - *חלק מההגדרות מנוהלות על-ידי הארגון שלך
-
@הגבוה-בתהום מי שהתקין לך את המערכת הפעלה (הטכנאי) חסם את האפשרות לעדכונים משום מה (כנראה גרסה בהתאמה אישית או משהו כזה...) מכיר טכנאים שעושים את זה באופן אישי אני לא אוחז מהדבר הזה...
במקרה הזה אם אני לא טועה אפשר לעדכן דרייברים עם תוכנה חיצונית תרצו עזרה בענין ? -
@הגבוה-בתהום לכאורה כן...
בכל זאת חומרה מדור חדש שיכול לעמוד בקלות בכל הדרישות של windwos 11... יהיה ממש בזבוז לא להשתמש בכל התכונות החדשות של Windows 11 במחשב כזה טוב, בלי להעליב את הטכנאי שהרכיב לך את המחשב : הוא נשמע לי קצת עצלן...
הסבר : לרוב הטכנאים כיום יש גרסה של windows מוכנה כולל כל התוכנות שצריך בהתקנה אחת לא אסביר איך בונים גרסה אבל העיקרון הוא פשוט... במקום לעבוד על התקנת מערכת הפעלה ואח''כ אופיס ושאר ירקות, פשוט בונים גרסה מוכנה שבהתקנה אחת מתקינה את המערכת הפעלה עם כל התוכנות הדרושות מסתבר שלטכנאי שלנו אין עדיין גרסה מוכנה של Windows 11 עם כל התוכנות אז בקטע של קיצור דרך הוא פשוט התקין Windows 10 מוכן מראש... באסה ! -
@הגבוה-בתהום עדיף איפוס והתקנה נקיה כדי למנוע בעיות... אבל יש מספיק מדריכים בשביל זה...
השאלה היא לגבי שאר התוכנות (פרימייר וכו') אם תסתדרו עם התקנה של כל התוכנות והפריצות שלהם, שוב זה לא מסובך, אבל יכול להיות שדורש קצת ניסיון וידע אני עושה את הדברים האלה בתשלום אבל רק ב2 ערים בארץ (בני ברק, אלעד) לא מחפש לשווק את עצמי כאן , אם תצטרכו עזרה בכל מיני דברים שרק דורשים שליטה מרחוק ולא הגעה פיזית אשמח לעזור גם ללא תשלום בזמני הפנוי.
בהצלחה ! -
@הגבוה-בתהום בכיף ! ובהצלחה רבה !
||אשמח אם תעלו תמונה של המחשב עצמו כאן או בפרטי, יש לי הובי למחשבים מהסוג הזה הם בדרך כלל יוצאים ממש יפה... || -
@הגבוה-בתהום
על פניו להוריד את זה
https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-7/
ולהפוך את העדכונים לפעילים