בירור | בעיה בחיבור לנקודה חמה
-
@חכם-בלילה-1 לא מסוננת
-
@aiib כתב בבירור | בעיה בחיבור לנקודה חמה:
@חכם-בלילה-1 לא מסוננת
תנסה אולי להפעיל את המכשיר מחדש, לפעמים זה קורה לי ג"כ...
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | בעיה בחיבור לנקודה חמה:
@aiib מאיזה מכשיר מגיעה הנקודה חמה?
ממחשב. עד הימים האחרונים זה עבד.
הנקודה שכרגע כן ניתן להתחבר אליה זה מכשיר אנדרואיד -
עכשיו ניסיתי כמה דברים ואולי זה יסביר יותר במה הבעיה.
- התקנתי במחשב המשתף תוכנה לישתוף נקודה חמה והוא נתן לי שגיאה שהוא לא מצליח ליצור נקודה וירטואלית או משהו כזה. זה לכאורה מסביר שהבעיה היא במחשב המשתף והבעיה היא אולי ביצירת רשת וירטואלית.
ניסוי שיני שניסיתי:
הוצאתי את הסים מהמחשב המשתף, הכנסתי אותו למכשיר טלפון, המחשב שלא מצליח להתחבר הצליח להתחבר לנקודה החמה שלו, אבל המחשב המשתף לא הצליח להתחבר.
עשיתי פותר בעיות, הוא זיהה בעיה ותיקן אותה. הבעיה הייתה משהו בקשר לDHCP של הויפי.זה עוזר משהו כדי לעלות על הבעיה?
תודה רבה!
-
@aiib עוד משהו, כשאני עושה פותר בעיות במחשב במנסה להתחבר אני מקבל הודעה שיש בעיה בכתובת IP או משהו בסגנון וכך גם כשאני מנסה להתחבר מפלאפון למחשב המשתף אני קבל מקבל הודעה על שגיאה מסויימת בIP
ככה שזה או משהו שקשור לIP או משהו שקשור ליצירת רשת וירטואלית שמשום מה לא נוצרת במחשב המשתף
אשמח לכל עזרה!!!
-
עכשיו עשיתי בדיקה מעניינת, חיברתי את מחשב האם [שאליו אני מנסה להתחבר] לאינטרנט עם מכשיר שלישי ואז שיתפתי את האינטנרט של המחשב האמצעי ואז המחשב שלי כן התחבר לאינטנרט.
מה שלהבנתי יוצא שאין בעיה של חומרה באף אחד מהמחשבים וגם לא חסר שום עדכון וכדו' שמונע לשתף את האינטנרט אלא רק חוסר מסויים בהגדרות של החיבור הספציפי שיוכל לשתף.יש מישהו שמבין בזה ויוכל לנסות לעזור/להדריך אותי בעניין?
תודה רבה! -