שאלה | הכשרת מכשיר
-
@YOLEVI כתב בשאלה | הכשרת מכשיר:
@שוקי-סגל כתב בשאלה | הכשרת מכשיר:
לגמרי
תמיד אפשר לצרוב גירסה חדשה
אם הוא רוצה לגמרי זה רק להחליף את החלק פיזית כך שלא תהיה העברת נתוניםתמיד אפשר לתקן נכון שזה יותר מורכב ולא כל אחד יודע לעשות אתזה אבל גם לצרוב גרסה חדשה זה כבר חציה של גבול ואז כבר אפשר לחשוש שיקנה חדש!!! ובפרט שזה לא מומלץ בעליל לנתק פיזית ויש בזה חסרון גדול שלא יוכלו להעתיק שירים מהמחשב!!
-
@YOLEVI טוב אני לא חושב שזה נכון לעשות את זה ואולי מי שישקיע כ''כ הרבה בלהכשיר ישקיע גם בלפרוץ.
וכמו שאתה מבין בצירבה יש מבינים בתיקון שקע טעינה, לא כל אחד יודע לצרוב עד כמה שזה פשוט תשאל את חברי הפורום כמה פעמים באמצע צריבה המכשיר נתקע על הארד בריק. -
@אליר325000 דרך תוכנה אתה מתכוון?
באיזה דרך אשמח לדעת כשהוא דלוק? -
פוסט זה נמחק!
-
@אליר325000 בשבילי זה בשביל להכשיר אבל כמובן שלא לדבר ע''ז בפורום אבל הייתי שמח בפרטי אם תסביר פשוט יש לי גרסאות כשרות ואני כל פעם צריך את המחשב בשיל להכשיר ככה זה פותר לי הרבה בעיות ומשפר את הזמינות.
||(אצלי עדיין לא פתוח הצאט אם תסכים להסביר לי דרך הצאט או המייל אני ישמח)|| -
@YOLEVI זה נכון אבל אני לא הייתי עושה את זה גם בגלל שאנשים לא רוצים בלי העתקת שירים מהמחשב וגם שזה בעייתי אני בין היתר מתעסק גם בהלחמות ואני יודע מה זה להליף את החלק אבל אני גם יודע כמה סיכונים יש רק בפתיחת המכשיר שהוא מסך מגע, ולא סתם העלות של החלפה של חלק כזה מתחיל בסביבות ה100
-
@אליר325000 צודק לכן אני משאיר את זה לדעתך המלומדת אני לא מחייב (אני גם לא יכול לחייב )
אבל יש כאלה שזה לתועלת כי הם יוכלו להכשיר ככה לאנשים כמובן שאני מתכוון לאלה שמכשירים בחינם אבל יש בזה גם בעיה שזה ישמש ההפך מהמטרה!
יש לך פתרון לדעת מתי אפשר לעזור בזה ומתי להרוס ח''ו?