שאלה | האנדרואיד לא מזהה רשתות וויפי
-
@אליהו-ה כתב בשאלה | האנדרואיד לא מזהה רשתות וויפי:
יש לי אפליקצייה מסוימת שאמורה להציג רשתתות וויפי, ומשום מה היא לא מזהה את הוויפי מהשבב של המחשב אלא רק מקבל אינטרנט מהמחשב, איך גורמים לאפליקצייה לזהות רשתות וויפי מהשבב של המחשב?
לא ממש הבנתי
מדובר על מחשב אז מה כוונתך אפלקצייה (אפלקצייה בWSA או אפלקציית ווינדוס רגילה-תוכנה בלע"ז וגם למה אפלקצייה בכלל זה מובנה בווינדוס)
והאם המחשב היה באאוטנט והציאו לו את השבב? -
@ראובן-שבתי המחשב לא היה באאוטנט אני מדבר על השבב הפנימי המובנה של המחשב.
מדובר באפליקציית APK בWSA שאמורה לזהות רשתות וויפי. ובפועל היא לא מזהה את הרשתות וויפי שהמחשב עצמו מזהה. -
@ראובן-שבתי המחשב לא היה באאוטנט אני מדבר על השבב הפנימי המובנה של המחשב.
מדובר באפליקציית APK בWSA שאמורה לזהות רשתות וויפי. ובפועל היא לא מזהה את הרשתות וויפי שהמחשב עצמו מזהה.עכשיו מובן
וזאת בגלל שהWSA יושב על רשת נפרדת (כביכול) מהמחשב
וזה אכן משפיע על כל האפלקציות שרוצות להתחבר להתקן חיצוני כמו אוזניות ואיי רובוט -
@ראובן-שבתי זה הבעייה, יש פתרון?
אפילו באימולטור או משהו כזה. -
@ראובן-שבתי זה הבעייה, יש פתרון?
אפילו באימולטור או משהו כזה.אין פתרון
אמולטור זה אותו דבר -
@ראובן-שבתי זה אפליקצייה שפורצת קודים של רשתות וויפי. ואני מנסה לפרוץ לרשת של חנות מסוימת (כמובן באישור הבעלים שלה שבעצמו לא יודע מה הקוד.)
אולי מישהו כאן מכיר תוכנה שעושה את הפעולה הזו? -
@מתכנת-חובב הבעייה היא שהמוכר לא יודע להתעסק עם זה ומה הסיסמה והוא מפחד מאד מכל נגיעה ברשת שמא ישתבש לו משהו במחשב של החנות, הוא אמר לי שאם לא יהיה ברירה הוא יאפס את הרשת, ביינתים הוא מעדיף שאני יעלה על הקוד של הרשת שלו.
-
@מתכנת-חובב הבעייה היא שהמוכר לא יודע להתעסק עם זה ומה הסיסמה והוא מפחד מאד מכל נגיעה ברשת שמא ישתבש לו משהו במחשב של החנות, הוא אמר לי שאם לא יהיה ברירה הוא יאפס את הרשת, ביינתים הוא מעדיף שאני יעלה על הקוד של הרשת שלו.
שלא יהיה לך אפילו צד קטן שאפלקצייה יכולה לפרוץ קודים
מכיר את האפלקציות האלה זה לא עובד -
@ראובן-שבתי אא"כ הסיסמה היא 12345678 וכדו'
-
והוא מפחד מאד מכל נגיעה ברשת שמא ישתבש לו משהו במחשב של החנות
אני יכול לתת לך תוכנה ניידת ברגע שאתה פותח אותה תוכל לראות מה הססמה
לא צריך אפילו לא להתקין
ולא יכול לקרות שום דבר לרשת -
@ראובן-שבתי מעולה.
-
-
@ראובן-שבתי מי אמר לך שהתחברו מאותו מחשב לרשת בעבר?