בירור | ניקוי רג'יסטרי
-
-
@DANI123 זה לא עוזר לי (לא מראה את הדברים הבעייתיים)...
ונראה לי שיש כאן חוסר הבנה.
אני לא מחפש משהו כדי להשבית כמה דברים מ"פתח באמצעות" או משהו כזה.
זה אני מניח שלא מסובך.
יש לי עודפי רג'יסטרי מתוכנות שהוסרו, ואני רוצה למחוק אותם. הם נמצאים בכל מיני מקומות במערכת, ואחד מהם הוא ה"פתח באמצעות".
תודה -
@מישהו12 יש ברשת כמה וכמה תוכנות לניקוי רג"יסטרי מאידך יש הרבה דיונים על כך שלא כדאי להשתמש בהן כיוון שאם הן עושות טעות ומסירות ערך נצרך אז...
השאלה מה אתה מחפש בדיוק, אתה מחפש תוכנה שיכולה להציג לך את הרג'יסטרי ותמחק באופן ידני מה שנראה לך? זה כמובן מצריך ידע בעניין -
ניסית ריבו?, לי עזר בהרבה מקרים.
גירסה ניידת -
@ישראל-קונצברג מכיר את התוכנה אבל לא מבין מה הקשר שלה. היא תוכנה להסרת תוכנות, והתוכנות כבר מוסרות (ולחלק אפילו אין לי את קובץ ההתקנה כבר).
@Harwona כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
@מישהו12 יש ברשת כמה וכמה תוכנות לניקוי רג"יסטרי מאידך יש הרבה דיונים על כך שלא כדאי להשתמש בהן כיוון שאם הן עושות טעות ומסירות ערך נצרך אז...
השאלה מה אתה מחפש בדיוק, אתה מחפש תוכנה שיכולה להציג לך את הרג'יסטרי ותמחק באופן ידני מה שנראה לך? זה כמובן מצריך ידע בעניין@מישהו12 כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
יש לי עודפי רג'יסטרי מתוכנות שהוסרו, ואני רוצה למחוק אותם. הם נמצאים בכל מיני מקומות במערכת, ואחד מהם הוא ה"פתח באמצעות".
למחוק רגי'סטרי אחד אחרי השני זה עבודה.
אין איזהשהיא תוכנה נורמאלית שמזהה ערכים של תוכנות שלא מותקנות במחשב פשוט? ואם כן, אני לא מבין מה אמור להיות לא בטוח בה. לא שהיא תנקה מה שבא לה. אלא רק שאריות של תוכנות... (למשל, אם לערך קוראים adobe flash וadobe flash לא מותקן, מוחקים אותו) -
@מישהו12 ניסיתי בOPEN AI, וזה מה שהוא נתן לי:
אופציה 1:
remove any program shortcuts or icons that may be present on your desktop or start menu. Right-click on the icon and select "Delete" or "Unpin from Start Menu."
אופציה 2:
Clear the program's registry keys. Press the Windows key + R on your keyboard, type
"regedit" and press Enter. Navigate to the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall. Find the entry for the PDF program and delete it.
(סתם שתדע שאני שאלתי אותו לגבי PDF, כדי שיהיה לי יותר נוח איתו.) -
@מישהו12 כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
@ישראל-קונצברג מכיר את התוכנה אבל לא מבין מה הקשר שלה. היא תוכנה להסרת תוכנות, והתוכנות כבר מוסרות (ולחלק אפילו אין לי את קובץ ההתקנה כבר).
אחרי כל הסרה עם התוכנה הנ"ל יש אפשרות למחוק את כל (או רוב) הקבצים שהשאירה התוכנה, אך אם אין כבר את הקובץ עצמו אני לא יודע אם זה התוכנה יכולה לעזור.
-
@רפאל-vnkl כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall. Find
זה לא מה שהוא מחפש אם הוא רוצה להסיר את התוכנה מ"פתח באמצעות". אבל כפי שהוזכר, זה די מייגע לעשות את זה (צריך לעבור על כל סוגי הקבצים הרלוונטיים).
-
@amit5470 אם הייתי יודע מהו הייתי כבר עושה את זה
@pcinfogmach כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
@מישהו12
לכאורה הפתרון הכי טוב להתקין את התוכנה שוב ואז להסיר על ידי ריבו או אני ממליץ על HIBITUNISTALLER@מישהו12 כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
(ולחלק אפילו אין לי את קובץ ההתקנה כבר).
ואני גם לא יודע איך קוראים לה, ניסיתי לחפש...
חוצמזה, זה פיתרון קוסמטי; אני מנסה להבין איך נוצרה לי הבעיה שאני מסיר תוכנות והר'גיסטרי שלהם נשאר -
@מישהו12 כתב בבירור | ניקוי רג'יסטרי:
חוצמזה, זה פיתרון קוסמטי; אני מנסה להבין איך נוצרה לי הבעיה שאני מסיר תוכנות והר'גיסטרי שלהם נשאר
הבעיה שאתה מתאר זהו דפקה של ווינדוס. לכן נועדו התוכנות הנ"ל שמסירים הכל.